Jump to content

Predator90

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Zahvaljujem vam na svim informacijama
  2. Kad otplatim eosu to sto je preostalo da li onda moram traziti od eosa da naprave kakvu potvrdu da je dug rijesen ili ce oni komunicirati sa pbz-om i javiti im da je dug po kartici otplacen?
  3. hvala na odgovoru,tako sam i sam mislio jer mi se cini predobro da bi me pustili tek tako iako je proslo vec 3 godine i iako nemam nikakvih problema dosad ni sa eosom ni pbz-om
  4. Pozdrav Zanima me ako je netko imao slican slucaj,krajem 2019.god sam imao problema sa financijama i nisam mogao zatvorit dug prema pbz-u a to je bilo visa premium kartica te su oni taj dug prodali eos matrixu,cim su dug prodali eosu oni su me kontaktirali i ja od tada redovito uplacujem eosu svaki mjesec i s njima nemam problema.Ono sto me zanima je to da sam na egradjani dobio 2019god odluku o ovrsi i kad bi kliknuo na link,pisalo je da ne postoji nista,isao sam par puta u finu i nemam nikakvih blokada,stanje je 0,nitko ne potrazuje nista i racun mi nikad nije bio blokiran ni u pbzu ni zabi,da li je moguce dok uredno uplacujem eosu da nece bit nikakvih posljedica i da mogu ponovno staviti da primam plaću u hr bez straha da mi onda sjednu na racun da ga blokiraju kad vide da ponovno idu redovito plaće?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija