Jump to content

Marti64

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

22 pregleda profila
  1. Da bio sam u radnom odnosu. Firma je bila na okupiranom području, pa smo mi koji su prognani bili prijavljeni. Staž mi stoji u radnoj knjižici (godine rada) samo nema uplata. Kako se to vodi nemam pojma, zato sam i postavio pitanje ovdje.
  2. Pozdrav svima, Naime imam par godina upisanih u radnoj knjižici 90tih, gdje stoji radni staž, ali nema uplate. Kako se taj dio računa prilikom odlaska u mirovinu?
  3. Nestao prije nešto manje od mjesec dana, mirovina ide na njegov račun i skida se samo dopunsko zdravstveno. Račune (struja, voda) bih nastavio plaćati, a odvoz otpada, telefon, tv, dopunsko zdravstveno bih ukinuo, jer sam čitao negdje da se mora čekati 5 godina. Ja sam sin jedinac, nema nikoga više od rodbine. Da li je dovoljno napisati mail i poslati sa linkom od baze nestalih osoba?
  4. Pozdrav svima, Iskreno nema kategorije gdje da stavim moj post pa sam izabrao prvi, ako ne valja neka ga administracija prebaci drugdje. Problem je da mi se otac izgubio, bolje rečeno nestao je i po okolnostima sumnjam na najgore. Problem je sad u mirovini, vodi, struji, telefonu i ostalom. Nigdje na netu nema podataka što napraviti (policija kaže ne zna isto). Da li je netko imao sličan problem, pa da me posavjetuje. Prije nego krenem u borbu sa administracijom, bar da imam neku predodžbu što da napravim. Marti
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija