Jump to content

Mimac75

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sad sam provjerila na stranici e-Dugovanja i piše da imam 0 dana u blokadi i da "Ovršenik u Očevidniku redoslijeda osnova za plaćanje ima evidentirane neizvršene osnove za plaćanje u iznosu od 0,00 eura?" Mislite li da će mi svejedno sjesti na račun čim vide 1. uplatu?
  2. Nije mi ni cilj bježanje od duga nego ga otplatiti kad smognem financijske uvjete za to. Mislite li da će mi sjesti na račun čim vide neku uplatu?
  3. Pozdrav, imam par pitanja! Prije korone su me roditelji nagovorili da uzmem studentski paket u jednoj banci (4 godine, svake godine limit po 2 000 kn, kao mini kredit). Neki iznos sam potrošila, ne sve, a budući da sam studirala, roditelji su trebali platiti, no nisu zbog financijskih problema dolaskom korone.. Banka je prije 2 god taj dug prodala eos matrixu, a ja sad krecem raditi preko student servisa.. kolko znam, nije pokrenut nikakav postupak naplate jer nemam ništa na svoje ime niti sam imala ikakva primanja. Mogu li oni meni sad "sjesti na račun" iako bi otvorila račun u drugoj banci? Mogu li u drugoj banci otvoriti neki zaštićeni račun ili moram ići na finu?
  4. Pozdrav, imam par pitanja! Prije korone su me roditelji nagovorili da uzmem studentski paket u jednoj banci (4 godine, svake godine limit po 2 000 kn, kao mini kredit). Neki iznos sam potrošila, ne sve, a budući da sam studirala, roditelji su trebali platiti, no nisu zbog financijskih problema dolaskom korone.. Banka je prije 2 god taj dug prodala eos matrixu, a ja sad krecem raditi preko student servisa.. kolko znam, nije pokrenut nikakav postupak naplate jer nemam ništa na svoje ime niti sam imala ikakva primanja. Mogu li oni meni sad "sjesti na račun" iako bi otvorila račun u drugoj banci? Mogu li u drugoj banci otvoriti neki zaštićeni račun ili moram ići na finu?
  5. Nismo iz Zagreba, mogu li nam dati uvid u spis preko maila?
  6. Od tih 6 papira, ni na jednom to nisu naveli. Poslala sam im mail, ako ne odgovore nazvat ću ih jer su izostavili ključne informacije. Koliko iznosi zastara za npr. rezije i telekomunikacijske usluge?
  7. Ni na jednom od tih papira ne piše o kojim uslugama i kojim pružateljima usluga se radi. Ovrhu trazi Svea economi, kako da saznam o čemu se točno radi?
  8. Pozdrav! Mojem ocu su danas poštom dostavili prijedlog za ovrhu na temelju vjerodostojne isprave i predlaže se donošenje rješenja o ovrsi. Piše da se radi o računima od 12.11.2013. i 11.11.2014. Vrijedi li za njih zastara ili još uvijek mogu traziti njihovu naplatu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija