Jump to content

SarahSarah

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Od srca Vam Zahvaljujem, zamolit ćemo da se i to uzme u obzir Trenutno plaća 1200 kn, koliko je odredio sud, a i po tablici plaće spada u taj iznos. Pa nas je zanimalo može li za svoju nezaposlenost tražiti više, i koliko s obzirom na relativno mala primanja. Nije radno nesposobna. Može raditi
  2. Hvala ba odgovoru Financijske mogućnosti oca nisu u skladu sa željama dotične. Po tome bi on trebao živjeti cijeli mjesec na 150 eura. U razloge nezaposlenosti majke ne ulazim.. Uzma li sud u obzir recimo da otac uz alimentaciju troši i na gorivo 1000-1200 kn da bi viđao dijete ( udaljenost + autoput, nema izravnog javnog prijevoza) i da se to uzme u obzir dok se gleda plaća i financijsko stanje?
  3. Tražite lijepo u planu preinaku ili dodatak za praznike i blagdane.
  4. Poštovani Ima li majka pravo tražiti povećanje alimentacije na temelju toga što je nezaposlena?
  5. Toga se i bojim. Što je onda najbolje napravit? Ići na centar pa nek oni odlučuju? Sud? Ne želi nikakva podijeljena skrbništva jer ne vidi potrebu za time. Ako ona odluči na sud i on planira borbu jer se ovdje radi samo o njezinoj prkosi Zaista je to moguće?
  6. Problem je ta daljina i da nekad neće moć doletit na svaki njezin hop. Može li joj dati tako nešto samo da joj olakša stvari oko dokumenata i slično? A da se pritome ne odrekne bitnih odluka oko djeteta. Ona ga ucjenjuje da ako neće dati punomoć, da će tražit od centra da ona može o svemu odlučit i kao ako nećeš tako idemo na sud.. Uglavnom se bavi ucjenama i prijetnjama jer na lijepi način ne zna komunicirati.
  7. Poštovanje Zamolila bih Vas pomoć. Naime imam partnera koji ima dijete iz prijašnje veze. Da odmah maknem nepotrebne komentare, ona je njega ostavila i želi na razne načine njega prikazati kao lošeg oca samo da bi dobila samostalno skrbništvo. Imaju zajedničko skrbništvo nad djetetom. Međutim, kako se radi o udaljenosti između njega i djeteta, majka želi da otac da punomoć uz javnog bilježnika o tome da može samostalno izraditi osobnu, da dijete može bez njegove suglasnosti ići na izlete, te da može obaviti ostalu papirologiju. Koliko je to zaista pametno i što sve i na koji način navesti u punomoći a da se pri tome ne odrekne bitnih odluka jer mu nije u interesu dati sve njoj na volju. Želi biti dio njegovog života i odluka, što ona uporno pokušava udaljiti. Dakle koliko je pametno da navede samo izradu dokumenata i neke takve stvari bez navođenja bitnih odluka oko djeteta. Otac ne želi pristati na nikakva djelomična skrbništva i bilo čega što bi ga lišilo bitnih stvari i odluka jer smatra da je dužan bit upućen u sve i dio života. Hvala na pomoći
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija