Jump to content

Mevludin

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Te isto tako mogu li tu kozmetiku koju planiram praviti, praviti kod kuće i objavljivati na webshop ili i za to postoje određene regulative što se tiče prostora? To je kozmetika na prirodnoj bazi, bez opasnih kemikalija i slično.
  2. Hvala na odgovoru, možete li mi još pojasniti kada i kako plačam razliku onoga što je prijavljeno i onoga što je minimalno propisano? Također me zanima koja je procedura ako uđem u radni odnos sa drugom pravnom osobom, može li uopće j.d.o.o poslovati bez ijednog zaposlenog i kako se onda rješava pitanje mjesečnih izdataka? I zanima me može li stambeni prostor, odnosno stan u kojem nitko ne živi i u kojem bi ujedno bilo i sjedište firme biti skladište u tom slučaju sa minimalnim tehničkim uvjetima?
  3. Pozdrav, trenutno sam u blokadi u pitanju su kazne za vozačku. Otvorio bih j.d.o.o. za elektroničku trgovinu odnosno webshop pa imam par pitanja. Mogu li otvoriti j.d.o.o. dok sam u blokadi? Može li se j.d.o.o. otvoriti sa odgodom početka poslovanja? Mogu li se prijaviti kao direktor na ne puno radno vrijeme od recimo 1-2 sata dnevno? Na webshopu bi prodavao svoje CBD proizvode, kreme, tinkture, losione... Kakve su zakonske regulative po tom pitanju? Moram li imati određen prostor koji ispunjava nekakve tehničke uvjete ili mogu to raditi iz udobnosti svog doma? Koliko trenutno iznose mjesečna davanja za j.d.o.o. obzirom da slabo ima ažurnih informacija na internetu sad u 2023. prilikom uvođenja eura?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija