Jump to content

Marija B.

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Marija B. objavio

  1. Kako onda objašnjavati odluke u moju korist punih 10 godina,dakle deset odluka u moju korist a sada odjednom u korist Tehnostana, tko je tu lud.?
  2. Kako se može provjeriti ima li zgrada pravo na dio parkirnih mjesta bez naplate?
  3. Molila bih sve dobronamjerne osobe koje koriste usluge Tehnostana Vukovar a koje se žele isključiti iz zajedničkog grijanja ili su to već učinile da se nekako organiziramo i zajednički pokrenemo postupak po ovom pitanju..možete predložiti i kako da se organiziramo, gdje? kada? Zaista smatram da smo zajedno jači..pozdrav
  4. Evo obrazloženja moje odvjetnice zbog čega sam sada nakon niz godina izgubila spor sa Tehnostanom. Vrhovni sud je zauzeo stav da se snaga i ostali troškovi moraju plaćati nakon izdvajanja. Jedino neznam tko će odrediti koliko to iznosi ili kako se izračunava..
  5. Moram vidjeti sa odvjetnicom taj dio. Kod mene je specifična situacija, moj stan je posljednji u vertikali i u mom stanu su bile ozračnice za cijelu vertikalu. Pismeno sam tražila da se to izmjesti što su oni učinili ali pod svojim uvjetima. Umjesto da samo probiju plafon iznad svake ozračnice i izvedu ju na 11. kat gdje je zajednička prostorija oni su krenuli suprotnim smjerom tako da sada u svakoj prostoriji imam cijevi preko cijelog plafona sve do izlaza u zajednički hodnik. Uz to nisam dobila nikakvo riješenje nakon isključivanja o plaćanju snage ili bilo čega da bih se mogla žaliti.. U svakom slučaju hvala.
  6. Evo ja sam nakon niz godina ( isključila sam se 2013.g) izgubila sud sa Tehnostanom, uz mogućnost žalbe. Svake godine do sada je sud presudio u moju korist, i svake godine sam morala ponovo na sud. Neznam što se sada promijenilo, ali me već bili glava od svih gluposti. Postoji li mogućnost da se ovo stanje prekine sa Tehnostanom? Oni računaju tu snagu po nekoj svojoj formuli. Koliko znam dio troškova se plaća u pričuvi, a oni to još jednom pribroje uz ovu snagu tako da preko ljeta moj račun za snagu je veći od računa za stan koji se nije isključio.. Ima li netko nađe nove informacije??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija