Jump to content

LuxiNovi

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, da se vratim na ovu temu. Kaznu sam dobio 7.7. ali tek sam ju danas 10.7. preuzeo u pošti kad nisam bio u mogućnosti preuzeti ranije. Ono što piše u prekršajnom nalogu je da sam udario auto, i da sam napustio mjesto nesreće bez da sam ostavio kontakt podatke. Imam i fotogorafiju na mobitelu di se vidi papir(al ne vide se podaci) i auto s njegovom registracijskom oznakom da sam ostavio podatke. Uglavnom kazna je od 650€ i 6mj zabrane upravljanja vozilom. Sad bi ja želio napisati žalbu, ima li netko ideju koji primjerak koristit, i da li mogu poslat fotografiju? I mogu li doć na sud s vlasnikom oštećenog vozila, pošto je on vidio podatke i prema tome me kontkatirao?
  2. Može li se ubrzat taj postupak pa da se zatraži izvještaj? Ili ipak se mora čekat do daljnjeg?
  3. Ma žalit ću se sigurno kad dođe kazna jer ovo je kazna na neistini. Još uvijek ništa nije stiglo, ni rješenje ni kazna. Do kad bi to trebalo stići?
  4. Pozdrav, naime imao sam nezgodu na parkiralištu di sam udario auto(auto je u voznom stanju i sve funkcionira, ima bočnu štetu) pri izlazu. Vlasnika auta nije bilo te sam ostavio broj mobitela na koji me on kasnije nazvao i pitao šta se desilo te sam mu objasnio. Dogovorili se da ćemo otić kod osiguranja to riješit. E on je nazvao policiju da napravi očevid i kasnije me nazove da moram doć na policiju i reći šta se desilo, to sam i napravio i uz to su slikali auto. I sada policija ponovo zove nakon tjedan dana da dođem na slikanje auta, i ja pitam koje su posljedice i na to policajac koji je izvršio očevid kaže 650€ i 12mj bez vozačke i 3 kaznena boda zato jer je kako policajac tvrdi, bio prisutan kad me osoba oštećenog auta nazvala i čula da ja govorim kako se ne želim vratit na mjesto nesreće. Kontaktiram ja ponovo osobu kojem sam oštetio auto, i kažem šta mi policija rekla. Osoba je potvrdila da je bio sam kad me nazvao i da je policiji rekao da sam priznao nesreću i moje ime i prezime i tu završava priča. Rekao je da će mi on doć na sud i bit svjedok da to nije istina što je rekao policajac, čak će mi dat i kontakt svog odvjetnika da mi pomogne oko te kazne. Mene sada zanima dal ja imam uopće šanse smanjit kaznu, radi se o netočno napisanom izvještaju i to znači osporiti nešto što je napisao policajac? Srdačan pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija