Jump to content

marinko43

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U invalidskoj sam mirovini već godinu dana. U međuvremenu pokrenuo sam obnovu postupka, medicinski vještak zaprimio je moj predmet još 1.prosinca 2008. U nekoliko navrata pokušavao sam ubrzati poziv na vještačenje ali neuspješno. Dali netko zna što učiniti da bi nakon gotovo 6 mjeseci čekanja konačno me pozvali. Hvala na odgovorima.
  2. Danas sam u mirovinskom prilikom predaje dokumentacije za obnovu postupka za mirovinu doznao od referenta da mi je potrebna zamolba. Molim nekog ako ima primjerak zamolbe da mi pošalje.Pozdrav svim braniteljima.
  3. Molim odgovor od nekog ,da li dijete hrvi-a ima pravo na stipendiju pošto je upisalo prvu godinu fakulteta redovnog.
  4. Nakon četiri mjeseca konačno mi je stiglo pravomoćno rješenje za mirovinu.Dragovoljac, HRVI, 24 g. staža, omjer rat-mir 30/70%.Iznosi 2950kn, od toga vojni dio 1560kn.Čin vojnik.Evo toliko poradi orijentacije pravim braniteljima.Jedno pitanje?Zašto mi je obračunat AVM 51,42.Naravno idem u obnovu postupka.Opća nesposobnost za rad.POZDRAV.
  5. Prošle godine u 6mjesecu meni je gđa. vještak samo površno pregledala med. dokumentaciju. Na moju opasku da sam Hrvi 30% odbrusila je da to nema veze o procjeni moje radne sposobnosti koju ona donosi. Nakon dobivenog privremenog rješenja vidim da je teta napisala 30\70% rat-mir. Naravno idem na obnovu postupka. Meni su dosta pomogli savjeti nekih iskusnijih forumaša. Tebi naravno želim da uspiješ.
  6. Gospodinu Esadu.U privremenom rješenju za mirovinu piše zbog bolesti (30%) čl.2st.2 ZOPHBDR-a i bolesti (70%) koja nije u svezi zakona o braniteljima. Napomena HRVI 30% za stalno PTSP od 1994 i nikakvih drugih bolesti van okolnosti rata.
  7. molio bih ako netko zna precizniji izračun.plaća mi je godišnja 55000 kuna.hvala na prijašnjim odgovorima.
  8. Molim da mi netko odgovori dali HRVI 30% stalno ima pravo na čin.Napominjem 1.10 do 1.12 1991 pričuvni sastav policije ostale godine rata pričuva HV.Hvala
  9. Branitelj,nisam dragovoljac.HRVI 30% stalno(PTSP),čin vojnik.Opća nesposobnost za rad.Rat-mir. 30/70%. 23 godine staža.Molim da mi netko odgovori jer se ne snalazim u tablicama.Kolika bi bila mirovina?Dobio sam privremeno rješenje za mirovinu.Koliko se čeka na konačno rješenje. Puno hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija