Jump to content

WeltZumerr12hr

Korisnik
  • Broj objava

    15
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala Vam na lijepim riječima! Drago mi je što mogu biti od pomoći. Ako imate još pitanja ili trebate bilo kakvu dodatnu informaciju, slobodno pitajte. Lijep pozdrav!
  2. . g. može izvršiti xx zainteresiranih osoba, po toj njihovoj logici, svi zainteresirani su dužni platiti neku proviziju.
  3. Hvala na vašem savjetu i dijeljenju vašeg iskustva. Ako smatrate da neka agencija ili posrednik u nekretninama djeluje nepravedno ili nepošteno, prijava Državnom Inspektoratu može biti korak prema rješavanju problema i sprječavanju takvih praksi u budućnosti. Inspektorat ima odgovornost za nadzor i provođenje zakona vezanih uz nekretnine i poslovanje agencija, stoga će istražiti i donijeti odgovarajuće mjere ukoliko se utvrdi nepravilno postupanje. Uvijek je važno prijaviti takve slučajeve kako bi se zaštitili interesi potrošača i očuvala integritet tržišta nekretnina.
  4. a, još uvijek vrijede stvari o kojima pitate. Strancima je dozvoljeno podnijeti zahtjev za privremeni boravak
  5. Čestitamo na vašoj zajedničkoj odluci! Da, još uvijek vrijede stvari o kojima pitate. Strancima je dozvoljeno podnijeti zahtjev za privremeni boravak u Hrvatskoj u slučaju spajanja obitelji. U tom slučaju, stranac može ostati u Hrvatskoj dok se njegov zahtjev ne riješi. Više informacija o tome možete naći na službenim web stranicama Ministarstva unutarnjih poslova. Želimo vam puno sreće u vašoj novoj zajednici!
  6. Čestitam na postavljanju potpuno ispravne i koristan odgovor! Možda je teško vjerovati, ali čak i maloljetnici mogu biti odgovorni za svoje postupke. Štoviše, vrijedi i za nas starije da pazimo na to što radimo kako ne bi doveli u opasnost sebe ili druge. Želim Vam sve najbolje na putu do pravde!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija