Jump to content

mebl

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, zna li netko možda proceduru prilikom prodaje auta u drugu županiju? Mora li se auto odmah prepisati na kupca ili on smije voziti sa mojim tablicama druge županije u svojoj županiji?
  2. Tijekom dogovaranja prodaje automobila kupac odbija napraviti prijepis automobila na licu mjesta, razumijem da je nekima lakše to napraviti naknadano te u ovoj situaciji auto ne bi glasio na kupca nego partnera. Međutim, kako bi auto glasio na partnera kupac želi potpisati umjesto njega jer nisu oženjeni pa auto ne može pokloniti, odbija prepisati na sebe te darovnim ugovorom prepisati na durgog clana obitelji (kćer) koja bi taj auto koristila, predložila sam i da partner potpiše prvo ugovor te se taj ugovor uzme na prodaju na kojoj ne mora biti pristuan, njima je to pre komplicirano. Ako nekim slučajem na prodaji bude prisutna kćer, da li pristati na to da se kupoprodaja odvije samo ugovorom ili inzistirati na prijepis?
  3. Pozdrav, kupila sam auto kod trgovca rabljenim automobilima te smo zajedno isli na tehnicki pregled registrirati auto. Nakon 4 dana saznajem od automehanicara da auto nije tehnicki ispravan te imam sumnju da uopce nije prosao kroz tehnicki pregled nego je samo preparkiran na drugu stranu. Mogu li tuziti autokucu i tehnicki pregled? Moze li se provjeriti da li auto prosao kroz tehnicki pregled i da li prodavac odgovaras za tehnicku ispravnost vozila prilikom prodaje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija