Jump to content

Spjalica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kako bi stekao status obveznog zdravstvenog osiguranika moram se zaposliti pa dati otkaz. Izvanredni student sam ali ne stignem raditi zbog faksa. Mogu li se zaposliti negdje i samo se ne pojaviti, mogu li se zaposliti i odmah dan nakon dati otkaz? Ima li za to neke kazne ili posljedice? Na HZZO stranici ne pise nacin zavrsetka radnog odnosa samo da trebam biti nezaposlen, imam li i dalje to pravo ako ne odradim cijeli mjesec dana?
  2. A jel možda znaš koliko dugo moram raditi? Mogu li se samo negdje zaposlit i odma dat otkaz iduci dan ili se ni ne pojavit ili moram odradit cijeli mjesec posto su mi sad ispitni rokovi bas
  3. Naime saznao sam nedavno da sam se trebao prijaviti u HZZO i da je postojao rok od promjene statusa kojeg sam ja propustio. Mogu li ikako steći status obveznog zdravstvenog osiguranika. Izvanredni sam student ali ne znam kako bi se zaposlio pošto su mi i predavanja obvezna, a i imam puno za učiti, a nemam sredstva za placanje 85€/mjeseco + zaostatke(nekih600€), ima li jedan drugi način za dobiti ga?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija