Jump to content

Mama Drama

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Odgovorila sam vam, porezna mu je sjela na imovinu, uključujući i na suvlasnički dio kuće. Zvala sam u međuvremenu poreznu, oni su za dogovor, ovo drugo me zanima. Ako sam vas dobro shvatila, on i dalje ostaje suvlasnik? Kakvog onda ima smisla da plaćamo (djelomično) njegove dugove?
  2. Zbog duga prema Min. Financija stisli su mu ovrhu na cjelokupnu imovinu, uključujući i suvlasnički dio predmetne nekretnine. Dug je kudikamo veći od vrijednosti nekretnine, naravno. Ako mi napravimo procjenu i dogovorimo da platimo državi vrijednost 1/8 nekretnine, briše li se on iz posjeda nekretnine? Malo mi je bez veze da mi to platimo, oni skinu teret s nekretnine i ostave njega upisanog na nekretninu, pa nek se mi dalje borimo s njim i njegovim potencijalnim novim dugovima.
  3. Pozdrav i hvala na odgovorima. Trebali bi naslijediti 7/8 kuće, međutim suvlasnik, koji ima pravo na 1/8 je pod ovrhom države i imovina mu je blokirana. Mi bi isplatili tu 1/8 kuće, da budemo 1/1, ali ne znamo proceduru, pa ako nas netko može uputiti što i kako. Kome se prvo obratiti itd..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija