Jump to content

mateooo

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. a sto onda ovo znaci iz zakona o prostornom uredenju. 9.građevinsko zemljište je zemljište unutar granica građevinskog područja te zemljište izvan građevinskog područja obuhvaćeno građevnom česticom na kojoj je izgrađena građevina i ovo.. cl.48.a. U prostoru ograničenja izvan građevinskog područja može se planirati: 3 gradnja pomoćne zgrade i druge građevine na građevnoj čestici postojeće zgrade koje se prema posebnom propisu grade na građevnoj čestici postojeće zgrade bez građevinske dozvole
  2. cestica je 1000 m2 i gradevinsko je 600 m2 a 400 m2 je poljoprivredno na istoj jednoj vestici. na ovih 600 gradjevinskog je kuca. Da li moze pomocni objekt ns istoj cestici a na djelu nje sto je poljoprivredno . pomocni objekt bi bio u funkciji te kuce.
  3. Pozdrav, zna li netko da li moze se izgradit pomocni objekt na djelu poljoprivrednog zemljista iste cestice zemlje na kojoj je legalna kuca na djeku koje je gradjevinsko zemljiste obzirom da bi bili udaljeni 15 metara i taj pomocni objekt bi bio u svrhu osnovnog objekta i cinio bi funkcionalnu cjelinu s njim.
  4. Članak 3. stavak 9. Zakona o prostornom uređenju kaže da građevinsko zemljište je zemljište unutar granica građevinskog područja te zemljište izvan građevinskog područja obuhvaćeno građevnom česticom na kojoj je izgrađena građevina. Što to točno znači?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija