Jump to content

Kringola

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovoru. Cekat cu onda, znam kako to ide s postom i dokumentima moze bit da i je poslana zadnji dan pa se pojavi i za 30 dana.
  2. Hvala na odgovoru. Nista onda posto je rok prosao i to cak do 21 dan na meni je samo da cekam. Na epredmetu nema nista tako da ...
  3. Da to ima puno vise smisla, hvala puno na vremenu. Jedino sto mi najvise nije bilo jasno je cinjenica da se zalba nije pojavila u epredmetu, nekom logikom znaci da nije ni primljena? Ili sudac mora sam je primit i unijet sto onda ne mora biti u roku od 15 dana?
  4. Hvala puno na odgovoru. Znaci tih "15 dana" je samo eto tako, sud moze i nakon 3 mjeseca tek provjerit da je zalba dosla i objavit ju ili odbiti? Ne shvacam jer kao sto kazem proslo je i 20 dana, znam kod drugih stvari tipa placanje racuna svi se drze tih rokova od 15 dana.
  5. Presuda je donesena 30.4.2023 u moju korist, danas je 19.5.2023 i na epredmetu jos ne vidim zalbu protustranke. Da li to znaci da su odustali od zalbe i sta mi je sljedece? U presudi pise ; Smatra se da je objavljena odluka danas dostavljena pun. i z.z. stranaka te će biti objavljena na e-oglasnoj ploči sudova. Znaci da je vrijeme za zalbu gotovo ili kako to ide? Proslo je 15 dana. Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija