Jump to content

list70

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno na odgovorima. Pitat cu u arh uredu za dalje ali bolje se i ovako raspitati. Pokušat cu rekonstrukciju svih objekata, 3 su i manje kvadrature, u jednom zahtjevu /dozvoli...
  2. Hvala puno na svim pojašnjenjima i odgovorima. Svakako cu se obratiti nekom arhit. uredu. Što točno mislite pod citiranim/ rekonstrukcija prema prostornom planu...ako je planom dozvoljena uopce dozvoljena rekonstrukcija ili po pravilima plana/ naravno da bi htio prema pravilima/...? Dali je moguće da mi se odbije takav zahtjev i onemogući obnova s obrazloženjem da je poljoprivredno zemljište bez obzira na ucrtane građevine starije od 68.g? Hvala unaprijed na savjetima.
  3. Definitivno se radi o građevinama koje su bile tu građene prije 1968. Ali su i srušene davno pa nisam siguran da je realno da se vide na snimci iz 1968., zaraslo u stabla i grmlje. Što u tom slučaju ako nisu na snimci a ipak je očigledno na terenu da su bile tu prije 1968?kako dokazati status i obnoviti ucrtane građevine iako je poljoprivredno zemljište u pitanju?
  4. Molim savjet... Imam u vlasništvu više parcela poljoprivrednog zemljišta istarska županija. Neke parcele su velike više od 1000m2 dok neke male i nose oznake ZGR i nekada su bile kuće/zgrade-sve su ucrtane. Sve zajedno oko 5000m2. Na terenu ima vidljivih ostataka tih građevina ali samo nekih zidova...pitanje glasi da li bi mogao dobiti dozvolu za obnovu ucrtanih građevina u postojećim ucrtanim gabaritima?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija