Jump to content

skron

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nije nikakav problem da napišem zakonske odredbe na koje su se pozvali. Nisam shvatio da Vam trebaju. Za pola sata će biti nabrojane ovdje.
  2. Kakve su to nedorečene zakonske osnove pa sve ovisi o raspoloženju suca? Kako je moguće da 4 procesa dobijem a 5 izgubim po potpuno identičnom osnovu? Da citiram suca koja je donijeo presudu u njihovu korist prije 10 dana - "obavezno se žalite jer sve to ovisi o tumačenjima. Šanse su pola-pola na višem sudu". Gdje su onda te zakonske osnove prema kojima je crno pravomoćno crno i ne može biti u sudkoj praksi smatrano bijelim niti sivim? Savjetovao mi je da se pismeno obrazim predsjedniku vrhovnog suda i sudu za ljudska prava jer, citiram: "da on živi u Vukovaru, poludio bi od gluposti".
  3. Presude koje se "štancaju" su tipizirani obrasci i suci samo promjene imena i datume. Sada već ima preko 400 tuženih, što predstavlja više od 10% svih potrošača. Nažalost to se nikog ne tiče. Kako reče bivši poglavar tehnostana, citiram: "građani bi trebalo da budu zahvalni što im distribuiramo energiju jer možemo sasvim fino poslovati naplatom paušala. Za sporove koje izgubimo, samo ćemo promijeniti preambulu tužbe i utuživati do unedogled." To je izrečeno pred 30-40 predstavnika stanara/suvlasnika, prije nekoliko godina. I fino su posložili sistem. Tako sam u mojoj presudi čas tuženi, čas tužena. Istovremeno sam i korisnik koji je: obustavljen, isključen, bez mjernih uređaja, vlasnik, suvlasnik itd. Gomila gluposti koju bi ozbiljan odjvetnik lako rasturio po puno točaka. Cijena žalbe je 200 eura pa kom se isplati, neka igra na sreću. Nažalost, i oni pišu po šprancama jer im se ne da pozabaviti problemom.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija