Jump to content

tabula_rasa

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je tabula_rasa objavio

  1. Ako imaš magisterij i postavljaš ovakvo pitanje, džaba ti magisterij. Pa naravno da moraš položiti pravosudni ako želi raditi u području koje zahtijeva pravosudni, tipa: sudac, odvjetnik, državni odvjetnik, javni bilježnik i slično.
  2. Ljudi, živnite malo! Već je dosta ljudi odgovaralo i bilo na slušanju, pa red je valjda da se napišu dojmovi i pitanja. Samo je jedna kolegica dosad napisala pitanja. Ajmo - kolegijalnost na djelu
  3. Ne moraš ih niti zvati jer 100% je zauzet stav i u komori i u MP-u kako seminar moraju odraditi vježbenici kojima je upis u imenik odobren od 01.01.2009. g. Svi koji su počeli s radom prije 2009.-e mogu ali nisu obvezni pristupiti seminaru.
  4. Lijep pozdrav! Imam 2 pitanja koja su mi poprilično bitna pa ako netko zna odgovor na samo jedno pitanje molio bih da ga napiše unatoč tome što ne zna odgovor na drugo. dakle: 1.)Znam da u RH jedan odvjetnik ne smije zaposliti drugog odvjetnika, nego mogu imati zajednički odvj. ured ili osnovati odvj. društvo. Međutim, zanima me zašto neki osnivaju zaj. odvj. ured, a neki odvj. društvo? Znači, koje su prednosti odvj. društva naspram zajedničkog ureda? A isto tako, koji su nedostaci?... jer da ih nema svi bi se zajed. odvj. uredi preoblikovali u j.t.d. 2.)Ovo pitanje se odnosi na odvjetnike koji zastupaju banke... Zna li tko kakve poslove (za banku) ti odvjetnici obavljaju? Znam jedino za ovrhu i eventualno privatizaciju. Zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija