Jump to content

ed

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. 1991 razveo sam se od supruge i napustio stan koji sam ja dobio...ostavio sam i stan i stvari bivsoj i djeci ( dvoje djece, jedno malodobno jedno punoljetno). U međuvremenu bivša je nekako u ime djece prepisala stan na sebe i otkupila ga. Sada sam saznao da je stan prodala i ništa od onog da sam stan kao vrijednost ostavio djeci. Imam li kakva prava na vrijednost stana i stvari u stanu koje su prodane!? Ovako niti djeca niti ja nemamo ništa, a radi se o sumi oko 200 000 Eura
 2. Molim nekog tko zna kakovi su sad propisi,naputci ili kako se to već zove o iznosu novca, deviza preko granice u EU i prava na unos novca iz EU za obične ljude koji žive u Hrvatskoj?
 3. Znao je jer ga je upozorila...žalila se je ali joj je on rekao da je to novi zakon...
 4. Kao i mnogi tako je i moja draga ovih dana koristila godišnji od prošle godine i naravno dobila gripu...Liječnik-doktor joj nije otvorio bolovanje uz objašnjenje da je to po novom zakonu t.j. ona je svoj godišnji odbolovala i danas uredno krenula na tlaku...što se može učiniti i po kojem je to zakonu?
 5. 05-07-2004-te donesen je zakon o kamatama...gdje se može pročitati kompletan tekst zakona i dali je moguće podnijeti tužbu za slučaj ovrhe koje su provedene prije dvije godine ?
×
×
 • Napravi novi...