Jump to content

metalni

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Već 7 dana nitko nije objavio ni jedno pitanje sa roka u travnju ....
 2. metalni

  GPP- pitanje-

  zanimljivo razmišljanje ... ali nemam više snage za dubinu...
 3. metalni

  GPP- pitanje-

  Hvala. To je i moje mišljenje. Uostalom, ako kazneni sud naknadno odluči drugačije to je razlog za ponavljanje postupka! Ako netko misli drugačije neka argumentira!
 4. ... može li parnični sud odlučivati o postojanju kaznenog djela kao o prethodnom pitanju? Poštovani kolege, pomozite jer sam u nedoumici! Pitanje glasi: može li parnični sud odlučivati o postojanju kaznenog djela kao o prethodnom pitanju? Pitanje sam našao ovdje na forumu a postavio ga je sudac Mikšič u sklopu ispitivanja iz GPP-a! Hvala svima na suvislim odgovorima!
 5. metalni

  pomorsko pravo

  zaboravi pomorsko - uči druge stvari!!
 6. metalni

  rok u travnju

  Poštovani kolege, molio bih ako netko ima pitanja za Svedrovića i Đurović da mi ih maila ili da ih objavi jer sam pregledao cijeli forum i nisam baš našao previše toga. Također, molim nekoga skriptu iz trgovačkog, pogotovo stečaja, ali da je ažurirana, jer me zapala sutkinja Lovrić a ona dosta pita trgovačko i pogotovo stečaj ! Zahvaljujem!
 7. metalni

  rok u travnju

  Poštovani kolege, i ja sam prijavio za rok u travnju i još nisam dobio poziv, a tražio sam kraj roka. e sad, da li bi netko iz Zagreba mogao fotografirati taj popis kad bude objavljen (a to bi navodno trebalo biti sutra u srijedu) i objaviti ga u ovoj temi na forumu pa da svi znamo kad smo na redu! Zahvaljujem!
×
×
 • Napravi novi...