Jump to content

zanna

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zanna objavio

  1. Molim Vas i meni skriptu za DSI. Hvala. email: galic.zana@gmail.com
  2. zanna

    orbitrek

    Vidim da ovoj temi nitko nije dugo diskutirao, ali ja molim nekoga tko zna da mi kaže gdje mogu kupiti orbitrek koji je dobar a ne košta više od 1.000 kuna.
  3. Dali netko zna što ako se ne položi posebni dio ispita, dali se on računa kao jedan predmet pa imamo pravo ići na popravni, ili se uopće nema pravo dalje polagati pa moramo ponoviti cijeli DSI, ili što?
  4. Da po zakonu, ali kojem? Do sada sam naišla na to samo u kolektivnom ugovoru, ali kako grad u kojem ja radim nije potpisnik kolektivnog ugovora to se ne odnosi na mene. Izgleda da mi nema druge nego uzeti GO.
  5. Da a što ako jedan grad ne podržava kolektivni ugovor?
  6. Molim vas dali netko zna u kojem Zakonu piše da imamo pravo na slobodne dane za pripremu polaganja DSI?
  7. Miri7 puno ti hvala na tvom odgovoru o JN. Sad mi je puno lakše bar si mogu dočarati kako ta "pismena zadaća" ustvari izgleda.
  8. Molim Vas ako netko ima skriptu iz predmeta Službenički odnosi nadopunjenu s onim dijelom koji se odnosi na zaposlene u općinama i gradovima (zakon o državnim službenicima i namještenicima, etički kodeks i zakon o radu), pošaljite mi ju na mail: galic.zana@gmail.com Hvala unaprijed!
  9. Molim nekoga ako je polagao posebni dio DSI iz područja javne nabave da mi malo opiše kako je izgledao pismeni i usmeni dio ispita.
  10. Molim nekoga tko ima skriptu za DSI da mi ju pošalje. Imam jednu verziju skripte iz 3 mj. ali vidim da ovdje kolaju skripte bez problema pa vas molim proslijedite ju i meni na galic.zana@gmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija