Jump to content

anninensi

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. anninensi

    Biseri

    Mujo i Haso dozivjeli brodolom i plove na santi leda. -Spaseni smo! Ide brod! – vikne Mujo. -Jebes brod. To je TITANIC –reče Haso. Sjedi Mujo na rivi i naglas razmislja : „Vidi, vidi, Fata jučer nije znala plivati, a danas već roni neprekidno pola sata. Ode Mujo na izlet u Ameriku i provede tjedan dana u New Yorku. Prolazeći pored jednog nebodera , ugleda kako sa pedesetog kata pada prekrasna plavusa na asfalt. Mujo misli u sebi :“ Ih sto ti je standard . Pojebes i bacis!“ Polagali Mujo i Fata vozački. Zavrąilo polaganje i raspravljaju oni kako je ko proso. Kaľe Mujo Fati : „ma sve je bilo dobro, al me sjebase u onoj krivini „. „ I mene su jebali u toj krivini, ali ja sam prosla“, pobjedonosno će Fata.
  2. anninensi

    Biseri

    Jedno jutro, kuca bakici netko na vrata... Bakica otvara, a ispred nje stoji mladic, lijepo obucen, zgodan, i drzi usisivac u ruci! Mladic ce: Dobro jutro, gospodo! Htio bih Vam, ako mi dozvolite, predstaviti novo cudo na polju usisivaca! Odlazi! Nemam para! - kaze bakica i taman da zatvori vrata, ali joj mladic postavi nogu i kaze: Pa... barem mi pruzite sansu da vam demonstriram sto ovaj proizvod moze! I baka se slozi, a mladic u tom trenutku izvadi jednu vrecu i iz nje istrese gomilu balege na bakicin pod! Evo, gospodo, ako ovaj usisivac ne ukloni svu balegu, osobno cu pojesti svako malo zrnce koje ostane! Baka se pocne smijati i kaze: Sinko, nadam se da imas jako dobar apetit, jer su mi danas iskljucili struju !
  3. anninensi

    Biseri

    Preporuka - Mozete li mi preporučiti nesto protiv bora na vratu? - upita starija zena prodavačicu u salonu ljepote. - Kako da ne. Dolčevitu.
  4. anninensi

    Biseri

    Na prijemnom ispitu na sarajevskoj Likovnoj Akademiji, pred kandidate su postavljene tri slike: a) IZGOREN KRUH b) UTOPLJEN ČOVJEK c) TRUDNA ZENA Zadatak je bio pronaći (samo) dvije riječi koje su karakteristične za sve tri slike! Ispit je polozila jedna djevojka... Napisala je: kasno izvađen!
  5. moze li mi netko poslati skriptu neku od najnovijih skripti za dsi...e-mail- anninensi@hotmail.com thanks
  6. Zamolila bih vas dragi forumaši, ako netko ima skriptu i pitanja iz općeg i stručnog dijela ispita za građevinare VI stupanj. Unaprijed zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija