Jump to content

Filomena

Korisnik
  • Broj objava

    60
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav! Zanima me da li se netko javio na natječaj u uredima za probaciju,objavljen u NN 95/10, te da li možda znate kada će biti testiranje? da li će biti u Zagrebu ili u mjestima gdje će se osnivati uredi?
  2. I ja strpljivo iščekujem još neka rješenja...
  3. Županijski sud u Požegi : Ivan Dragičević Županijski sud u Slavonskom Brodu : Ivana Hruška i Zvonimir Markulić. Čestitke kolegama!!!!
  4. Sada mi se stvarno čini da će taj natječaj biti poništen!!!!!!!!!!! Tko će mi vratiti moje uzalud potrošene novce na putovanja po Hrvatskoj, a sve to nizašto!!!!!!!!!!!!!!
  5. kako je bilo na stručnom? I mene to čeka, pa ako mi možeš pobliže objasniti što i kako bila bih jako zahvalna...
  6. Ja još ništa nisam dobila!!!
  7. A provjera se čini više kao iznimka nego pravilo. Mene na ovom natječaju nigdje nisu provjeravali, čak ni na zagrebačkom građanskom sudu. Po novom zakonu o vježbenicima u pravosudnim tijelima(stupa na snagu od 1.1.2009.,ako se ne varam) morati će se provoditi testiranja. To i nije tako loše... Na natječaju u 4. mjesecu za ŽDO i ODO u Osijeku bilo je i testiranje. Bile su stvarno samo najosnovnije stvari.
  8. Zanima me da li itko zna koliko su veće šanse za dobivanje posla nakon završetka poslijediplomskog stručnog studija iz kaznenog prava...ako su uopće veće šanse. Koliko ste zadovoljni s tim postdiplomskim? Namjeravam ga upisati pa me sve zanima. Hvala!!!!
  9. I ja sam dobila poziv za odo BM.Na prošlom natječaju sam bila na razgovorim au ODO Os i ODO Valpovo. Razgovori su bili potpuno drukčiji. U Valpovu je sve bilo puno ležernije...
  10. Da.Puno su ti veće šanse da dobiješ sud ukoliko volontiraš u nekom pravosudnom tijelu. Međutim, na sudu ne primaju(bar ne u Osijeku) ukoliko već ne radiš na pravnim poslovima. To je i meni palo na pamet, ali je neizvedivo...
  11. Počeli su razgovori i u kontinentalnom dijelu...Vukovar,Požega,Vinkovci,Orahovica.... Sretno ljudi!!!
  12. Na žalost nije moguće volontirati na sudu ukoliko se ne radi u pravnoj struci. Provjereno!
  13. Hvala Vam na odgovorima. Ipak postoji nada...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija