Jump to content

Anatema

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Evo i ja sam položila prije dva tjedna posebni dio proračun i moran priznat da stvarno nije problem.Na pismenom dijelu morala sam napraviti nacrt proračuna za 2009., a na usmenom pitaju najviše poreze,osnovno o carinama,bankama,HNB-u,platnu bilancu,nešto malo devizno poslovanje,uglavnom ništa iz proračuna!Nas je bilo četvero u grupi i svi smo zajedno odgovarali,pa ono šta ne zna jedan pita drugog, ali ono najvažnije se mora znat.
  2. Puno ti fala! kako si napravila nacrt proračuna,jesi li samo prepisala vaš proračun,opći dio, malo mi opiši nolin te. Odakle si učila banke? Ja ću samo pročitat Zakon o HNB i zakon o bankama jer neću stići nista drugo,a proračun i neću baš puno kad već ništa ne pitaju šta mi je skroz glupo.
  3. Mene su tek prijavili pa neznam kad će mi biti rok,možda za 20-tak dana,a još uvik neznam šta se pita.aj molin te kad ti završi napiši pitanja,možda mi pomogne!
  4. Pa stvarno nemogu virovat da nitko ništa nezna za ovaj dio!onaj program iz upravnog područja financija je nemoguće naučit,ja ću samo najvažnije proć,malo o svakom porezu,o HNB-u,carini,bankama općenito jer izgleda da to svakog pitaju na usmenom,a i nema šanse sve naučit,previše je tih zakona a i nije pošteno da nas sve to pitaju,pogotovo carine,šta ja iman s tim,posa mi je vezan isključivo za proračun iako neznam šta će nam dati iz proračuna. Cure koje imate uskoro ispit molila bi da podilite dojmove i napišete pitanja.Unaprid zahvaljujen!
  5. dali itko zna koja je literatura potrebna za posebni dio iz proračuna.Inače radim u jednoj gradskoj upravi,pa ako itko zna i pitanja koja se javljaju da mi javi
  6. I ja bi molila najnoviju skriptu,hitno mi je.Unaprid zahvaljujen! ivana.baselovic@gmail.com
  7. Ajde molin te i meni pošalji tu najnoviju skriptu,hitno mi je. Unaprid zahvaljujen! ivana.baselovic@gmail.com
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija