Jump to content

vesnaG

Korisnik
  • Broj objava

    56
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam na odgovoru Mrs. burn. Na tekući mu je uplaćen dug i trošak ovrhe, onoliko koliko i piše na pravomoćnom rješenju. Da li onda ipak imam pravo na račun za trošak ovrhe + kamate, na osnovu potvrde o uplati preko interneta ? Evo, ovo je zadnje pitanje o računima ... za sad
  2. Molim odgovor na pitanje što je s novcem koji mu je uplaćen na tekući račun, trebam li dobiti račun od njega nakon što vidi da mu je novac sjeo na račun ? I može li odvjetnik ovrhovoditelja od mene tražiti namirenje troškova ovrhe, ako je ovrhovoditelj RVI i oslobođen je plaćanja iste, pa stoga taj trošak ni ne postoji jer ovrhovoditelj nije dao ni lipu za ovrhu svom odvjetniku, a sad me traže da im istu platim ?
  3. burn, kao prvo oprostite za ono "ti" jer to nije moj stil, al činilo mi se kao da odmah branite tog odvjetnika koji mi je oteo tu lovu. Da, oteo, mogu slobodno reći, jer dva puta naplatiti isti dug i još s kamatama, a ja nisam imala novaca za platiti vještaka ( 3 000 kuna za vještačenje, nije li to bezobrazluk) i zato nisam mogla dokazati da tog duga više nema, znači sirotinja koja nema za platiti sudske troškove, još je treba oguliti da nema ni za kruh. Ne tražim ničije sažalijevanje, ali da sam žrtva suda i tog odvjetnika, koji veze na sudu debelo koristi za svoj i samo svoj đep, to jesam i zato ne dam više ni lipu bez računa. Lijep pozdrav !
  4. burn, bitno mi je jer ne znam koja je razlika između R1 i R2, i bitno mi je da dobijem račun, jer mi je već jednom uzeo 15 000 kuna i nisam dobila račun. Zašto ??? Ako ja od svoje plaće plaćam pdv državi zašto ne bi i on od tih 15.000,00 koje mi je oteo i nije dao ni račun ni specifikaciju i sad bi to opet napravio. E, neće ovaj put. Šta ako mu uplatim na tekući račun, kako se onda naplaćuje pdv ??? burn, ti se pjeniš kao da od tebe tražim račun. Nije li to moje pravo i njegova obveza ???
  5. blekso i burn, hvala Vam na odgovoru i imam još jedno pitanje: kakav račun mi mora dati R1 ili R2 ???
  6. Kako mogu saznati je li upisan u registar ? Očito nije, jer nikad ne daje račun.
  7. Znači, ako mi ne želi dati račun ne moram mu platiti ??? Već sam mu jednom platila sudske troškove i nije mi dao račun, već samo neku potvrdu s kojom sam išla na sud da mi se obustavi ovrha. Mogu li i za taj iznos od prije koji sam mu platila, tražiti račun i specifikaciju troškova.? Sad mu ne mislim platiti onoliko koliko se on sjeti naračunati, već mislim na sud tražiti specifikaciju njegovih troškova. Imam li to pravi tražiti ?
  8. Dobar dan, zanima me da li se na 100 bodova računa još i PDV 25 % ili je u tih 100 bodova uračunat i PDV ? Npr. 100 bodova je 1.000,00 kuna. Da li na tih tisuću kuna ide još i PDV ? Zahvaljujem.
  9. Molim moderatora da obriše ovu temu, jer ionako nema odgovora.
  10. Poštovani, molim Vas ako ima netko da mi izračuna iznos kamata, hitno mi je. U rješenju ovako piše: .... za iznos od 11.380,60 kuna sa zakonskim zateznim kamatama od 23.03.2011. pa do isplate. Za iznos troškova ovrhe postupka u visini od 984,00 kuna sa zakonskim zateznim kamatama od 08.09.2011. pa do isplate. Unaprijed zahvaljujem.
  11. Koji je postupak prijave, javni bilježnik, porezna ...?
  12. Može li odgovor, kojem sudu se žaliti nakon županijskog i da li je kasno da ja to sama sad pošaljem (nakon godinu i pol) i objasnim situaciju, da me je moj odvjetnik izigrao,i da zamolim da se predmet ponovo vrati na općinski sud ???
  13. A kamate na rate alimentacija od 2001.g.?
  14. Felixx havala na odgovoru, ali ja jesam socijalni slučaj, nemam ništa od nekretnina, a mamina kuća je stara i zahtijeva puno renoviranja za što ja definitivno nemam novca, a to što sam trenutno prijavljena kod partnera ne znači ništa, zar će mi on dati pola svog stana;sigurno neće, a i želim imati svoj kutak za svog sina i sebe, a ne da moramo ovisiti o nekome.Samo da napomenem da sam izgubila sud za stan s bivšim mužem I o tom sam prije pitala, (ali nije bilo odgovora), a stan je bio otkupljen u braku sa mnom, pa sam izgubila sud, a kamoli da bih imala pravo na ovaj partnerov u kojem nisam sudjelovala ni s jednom lipom. Sad kad sam već spomenula za ovaj sud s mužem da Vas pitam, kome se treba žaliti nakon Županijskog suda? Svi su mi govorili da imam pravo na taj stan, po zakonu, pa eto...ipak se zakon ne poštuje izgleda.Moj odvjetnik mi je "kao zaboravio" reći da je stigla presuda od Županijskog suda gdje gubim stan. Nije on zaboravio već je bio u dogovoru sa suprotnom stranom vjerojatno. I što sam ja tu mogla napraviti, tjerati sud sa svojim odvjetnikom jer mi je "zaboravio" reći da je stigla presuda, rakao mi za nju tek nakon 6 mjeseci kad sam ga pitala šta je s tim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija