Jump to content

legija27

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je legija27 objavio

  1. U dječjim državnim vrtićima, ravnatelji zapošljavaju odgojitelje u stalni radni odnos po pravilu prvenstva, tko duže radi prije dobiva posao, zastalno (i ako uleti netko preko veze onda se ne gleda pravilo prvenstva). Moje dijete poginulog Hrv branitelja,radi u državnom vrtiću na određeno ali uskoro će se otvoriti natječaj za stalni radni odnos s obzirom da je u vrtiću tek 1 god. Da li ima mogućnosti dobiti stalni radni odnos?
  2. U dječjim državnim vrtićima, ravnatelji zapošljavaju odgojitelje u stalni radni odnos po pravilu prvenstva, tko duže radi prije dobiva posao, zastalno (i ako uleti netko preko veze onda se ne gleda pravilo prvenstva). Moje dijete poginulog Hrv branitelja,radi u državnom vrtiću na određeno ali uskoro će se otvoriti natječaj za stalni radni odnos s obzirom da je u vrtiću tek 1 god. Da li ima mogućnosti dobiti stalni radni odnos?
  3. Uljepšali ste mi dan! Zahvaljujem se! Najbolji ste!!!I ugodan dan želim
  4. Dijete sam poginulog hrv. branitelja. i nedavno sam odradio pripravnički staž, tako da ću ubrzo na stručni ispit.(U 10.mj) U mom gradu raspisan je natječaj za stalni radni za moje buduće zanimanje u državnoj firmi. gdje ujedno i traže položen stručni ispit Pa bih Vas lijepo zamolio da li ima mogućnosti da me prime u radni odnos?
  5. Dijete sam smrtno stradalog hrv. branitelja. Zajednički stan koji nam je država dodjelila, prodali smo brat, ja i majka. Taj novac od stana majka nam nije isplatila cijeli dio zadržala ga je za sebe i novog dečka...Sada imam vlastitu obitelj no suprug nema nikakvo zemljište, nekretnine..I sad me naravno zanima da li mogu dobiti bilo što:zemljište, priključke ... s obzirom da živim u gradu iz kojeg nisam prognana??
  6. Sve to stoji! Samo je problem djece poginulog kada otac/majka dogovori s djecom prodaju zajedničkog stana i onda pokupi taj novac, djeci ne isplati ništa i ode živjeti s nepoznatim muškarcem. Zatim živi do kraja života sa sigurnom mirovinom a djeca neka se snađu... u tome je problem.
  7. Dobar dan!!! Prošle godine prodali smo stan koji nam je bio dodjeljen kao obitelji poginulog hrv.branitelja. Budući da je od djece svatko krenio svojim putem (udaja, vlastita obitelj) zanima me da li ako sada trenutno nismo zbrinuti svojim vlastitim stanom/kućom, da li imamo ikakvo pravo od države kao djeca poginulog. S obzirom da je zajednički stan prodan???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija