Jump to content

pokital

Korisnik
  • Broj objava

    16
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da, a hoćete li ga uspjeti dobiti to je već druga stvar.Meni sad istječe porodiljni i ne daju mi.Sretno!
  2. Tražite i dalje, u pravilu u zagrebu nećete uspjeti ali izvan zagreba je moguće.Provjereno!
  3. Molim da mi kaže tko zna koliko je točno plaća stručnog savjetnika u ministarstvu financija?
  4. i ja tražim posao, ali mislim da ti je najbolje ne zamarati se stim.Svi se žale na namještene natječaje a većina ljudi bi da može našla i iskoristila vezu.Koliko znam žalba ti neće uspjeti ukoliko je primljena osoba koja udovoljava formalnim uvjetima, a isto tako ne možemo znati jeli ta osoba dobila pitanja za pismeni, a ocjenjuje se i usmeni.
  5. pokital

    SAFU?!

    Ništa nisam čuo, a i mene zanima kako će oni to uopće ocijeniti jer ipak bilo je više radnih mjesta svako sa svojim uvjetima.koliko sam skužio kad sam bio na testiranju najviše je bilo pripravnika i to ekonomista ili je to bilo samo u mojoj grupi.Koliko sam shvati kolegice vi ste već bili na razgovoru?
  6. pokital

    rrif

    Uglavnom, zanima me je li tko nekad bio na testiranju za slično radno mjesto i što mislite da bi moglo biti na testiranju?
  7. pokital

    rrif

    Tajnik škole, nije isti što i tajnica tj, sekretarica, misli se na voditelja odjela, tajnik škole, tajnik fakulteta, tajnik grada koji mora biti dipl.pravnik.
  8. pokital

    rrif

    Bok, pozvan sam na testiranje u rrif za radno mjesto pravnika, jel se itko javio na ovaj natječaj i znate li možda što očekivati una testiranju?
  9. Mislite li da je vlada mogla iskoristiti mogućnost donošenja uredbe kada je donosila sve ove nqajnovije promjene (krizni namet)?
  10. Kolege, ja sam također imala popravni ali iz kazneno procesnog prava, srušila me upravo Baranović. Popravni kod Kliera prošla ali sam morala znati njegova pitanja u detalje. Učite samo njena pitanja, detaljno i ne bih vas htjela plašiti ali bolje da znate Baranovićka zna rušiti i na popravnom.
  11. Molim za nas kolege koji nismo iz pravosuđa, nailazim na presude gdje se rok za izvršenje razlikuje od roka za u kojem se može izjaviti žalba.O čemu to ovisi i na čemu bi trebao pripaziti na pismenom?
  12. pokital

    Hitno

    Molim kolege hitno pitanja za Sučevića ,Čule i Mikšića, te hitno skripta iz stečajnog i Zakona o prijevozu u željezničkom prometu na mail pokital@gmail.com. Unaprijed zahvaljujem!
  13. Dvije osobe su osnivači doo-a svaka 50%. Jedna je umrla,naslijedio ju otac. Ta osoba koja je umrla je bila jedini direktor. Kakva je procedura dalje?
  14. pokital

    zpp

    Molim kolege, izmjene zpp-a koje se odnose na reviziju-či.392.st. 2 i st.4 ne znam jesam li više lud od silnog učenja pa mi nije jasno??? Što vi mislite?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija