Jump to content

ninosk

Korisnik
  • Broj objava

    26
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ninosk objavio

  1. sve nemogu vjerovat,ili smo mi svi ludi ili nas rade budalama,pa šta nam još budu uzeli,zdravlja nemamao,svi smo poluludi ili ludi,imamo tu mjesečnu crkavicu,neznam sve me to počelo sve više plašit,mogli bi mi na kraju biti krivi za sve šta se događa u državi.
  2. Imam račun otvoren kod HPB na kojeg primam redovno primanje ( mirovina ) i primanje invalidnine.Na isti račun imam pravomočnu ovrhu (1/3)primanja donesenu od strane općinskog nadležnog suda. Zanima me dali banka ima pravu pljeniti i primanje od invalidnosti ? Unaprijed hvala za odgovor-e !
  3. JEL ZNA NETKO NEŠTA PODROBNIJE O OVOME,JA NIKAD ČUO,GDJE SU SU PREGLEDI,KADA ITD...?
  4. Mislim da češ imati oko 5000 kn ,imam poznanika koji ima isto zvanje,staž i ostale stvari i ima 5300 kuna mirovinu
  5. da se i ja uključim u temu.Ja sam otišao u mirovinu kao rvi 50-50 %,opča nesposobnost,u mupu sam dobio zvanje viši policijski inspektor,štosu mi preveli u čin časničkog namjesnika.U samim počecima,1990-1991 bio sam pripadnik jedinice za posebne namjene,ako ja dobro razumijem šta su ostali pisali onda su mene zakinuli za čin,terbao sam dobiti čin satnika,ili je to kako se kome dodijeli,neznam ni sam ?!
  6. Jučer sam dobio obavijest o isplačenoj mirovini i totalno se iznenadio da imam obustavu od 160 kn.Otišao u HZZMO i tamo mi rekli da je to nekakav doprinos za zdravstvo da sam dobro prošo je r sam na granici primanja.Jesu i vama drugima isto odredili uzeti od ove crkavice,to je više toliko ludo da ne povjeruješ.
  7. nominalna vrijednost 100 kuna,a meni nudili 10 kuna po dionici,neznam možda treba čekat,a možda ne,nemožeš tu biti pametan ja ih imam 132 kom i nedam ih u bescjenje pa makar na kraju ne vrijedile ništa
  8. ja sam dobio prije dvije godine dionice pik vrbovec i od tada ih nemogu nikako prodati,zvao sam i u pik vrbovec,tamo su mi rekli da neče u dogledno vrijeme na burzu,kod brokera nisam ni probavao jel mislim da je to uzaludno,javljali su mi se neki da bi kupili po nekakavoj smiješnoj cijeni,neznam šta bi sa njima,ako ima tko kavih informacija neka se javi
  9. Ma kužim ja to za plačanje duga,ali nije mi jasno da se za jednu te istu stvar može proglasiti krivim pred tri suda,radi se o potpuni istoj stvari,to mi nije jasno,nešta sam načuo da je to protuustavno,pa ako neko nešta zna ??
  10. Hvala na odgovoru znam da je rješenje platiti dug spram zampu,ali visina duga se sada izjendnačila sa sutskim troškovina i kaznama,pa mi to nije baš najjasnije i neznam šta da radim po tom pitanju. Na svaku presudu sam se žalio i svaka mi je uvažena dijelom,tako da imam presude na koje nemam pravo žalbe.
  11. Nemogu vjerovat,pa stvarno ispada da smo se mi drugi borili za neku drugu državu,pa nema svaki grad i svaka županija skijalište,stvarno ovo graniči sa ludilom,nemam riječi a vjerujem i mnogi drugi !!!
  12. ninosk

    ZAMP presude

    U vlasništvu ( obrt) imao sam ugostiteljski objekat i kao i mnogi drugi vodio sam "rat" sa ZAMP-om,da bi na kraju završio na OPĆINSKOM SUDU gdje sam pravomočno osuđen na 2 godine uvjeta plus nadoknada duga zampu plus troškovi postupka,nakon toga za isto "djelo" osuđen od strane PREKRŠAJNOG SUDA nadoknada duga zampu plus troškovi postupka plus kazna za počinjenje prekršaja i na kraju balade za isto gore navedeno osuđen od strane TRGOVAČKOG SUDA nadoknada zampu,plus troškovi postupka. Iz svega toga ispada da sam pravomočno osuđen za jedno"dijelo" tri puta i da su troškovi postupka i kazne u visini duga Zamp-u. Molom sve koji mogu ikako pomoći da napišu šta dalje dali ima kakav pravni savjet ili tome slično.?!
  13. U vlasništvu ( obrt) imao sam ugostiteljski objekat i kao i mnogi drugi vodio sam "rat" sa ZAMP-om,da bi na kraju završio na OPĆINSKOM SUDU gdje sam pravomočno osuđen na 2 godine uvjeta plus nadoknada duga zampu plus troškovi postupka,nakon toga za isto "djelo" osuđen od strane PREKRŠAJNOG SUDA nadoknada duga zampu plus troškovi postupka plus kazna za počinjenje prekršaja i na kraju balade za isto gore navedeno osuđen od strane TRGOVAČKOG SUDA nadoknada zampu,plus troškovi postupka. Iz svega toga ispada da sam pravomočno osuđen za jedno"dijelo" tri puta i da su troškovi postupka i kazne u visini duga Zamp-u. Molom sve koji mogu ikako pomoći da napišu šta dalje dali ima kakav pravni savjet ili tome slično.?!
  14. Iman pitanje,pa ako neko zna nešto o tome,naime otišao sam u mirovinu ( opča nesposobnost.)Do 2000 godine bio sam aktivni djelatnik MuP-a ,kada dobivam otkaz,te se zapošljavam u privatnom poduzeču odakle i odlazim u mirovinu,zanima me dali imam pravu na kakvu otpremninu ili nešta slično šta se tiče MUP-a.
  15. a to znam ,budemo čekali dok ne dođu na burzu,samo mi to sve ide polako na živce zašto mi uvijek moramo biti zadnja rupa na svirali
  16. nemamo nikakvih prava niti prava na novčanu naknadu,išao u urede i provjerio,samo od grada naknada koliko koji grad daje to ovisi od jednog do drugog grada
  17. ma znam ja da njih nema na burzi,mene zanima ima li kakva druga"fora" za prodat,ja sam dao u oglase i zvalo me 10-tak hrvi koji isto imaju dionice pika i neznaju šat bi sa njima kao ni ja
  18. kupio todorić,ulaže ko lud,moj rođak radi kao šef gradilišta u pik-u već dvije godine
  19. koliko ja znam čeka ti se oko godinu dana,može samo više
  20. jel mi pričamo o dionicama pika vrbovec ili o ... ?
  21. jel se smije znati gdje si "dobro utržio" ?
  22. ima li netko kakvih informacija o dionicama pik vrbovec,ja sam ih dobio 132 kom ( 40% invalidnosti) ?
  23. Dali netkom ima informacija dali je moguča blokada tekučeg računa,naime imam dug po kreditnoj kartici i oni su mi blokirali tekuči račun i sve kartice vezane za njega,a na mirovini mi uzimaju više od 1/3 ( plačam tuđi kredit),tako da sada nemam nikakva primanja
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija