Jump to content

debeliz

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je debeliz objavio

  1. Potrebna mi je informacija o uvjetima koje treba zadovoljiti za rad žena u noćnoj smjeni. Odnosi se na rad u pogonu i porti. Zahvaljujem!
  2. Da li mogu dati izvanredni otkaz bez otkaznog roka, a kao razlog navesti što sam dobio drugi posao na neodređeno vrijeme?
  3. OK. Konokretno ako ja od sutra ne dodjem na posao, da li se meni zbog toga mora dati odtkaz i kada mogu dobiti radnu knjižicu? Recimo da sam spreman na tužbu.
  4. Imam s poslodavcem ugovor o radu na određeno vrijeme, i htio bi dati otkaz. Da li se može izbjeći otkazni rok? Što se dešava ako se ne pojavim na poslu?
  5. Evo ZOR čl 15. (5) Ako je ugovor o radu na određeno vrijeme sklopljen protivno odredbama ovoga Zakona ili ako radnik ostane raditi kod poslodavca i nakon isteka vremena za koje je ugovor sklopljen, smatra se da je radnik sklopio ugovor o radu na neodređeno vrijeme. Meni je ugovor jučer istekao, još se ništa ne javlja. Nigdje ne vidim da je naveden rok u kojem je potrebno u određenom vremenskom periodu (priča se 3 dana) obavijestiti radnika o produženju. Što je s danima vikenda? Na koji način se pobija ova tvrdnja da se smatra da je radnik sklopio ugovor na neodređeno. Prema ovome ja bi u ponedjeljak morao dobiti ugovor na neodređeno ili?
  6. Poštovani, Situacija je sljedeća, unajmio sam snimatelja i fotografa za snimanje svadbe. 1. Da li simatelj ima pravo kodirati nasnimane dvd-ove? 2. Da li fotograf može zadržati za sebe negative. Pošto su oni samo unamljeni za uslugu snimanja i fotografiranja, nije li logično da pravo na orginale imam ja? Zahavljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija