Jump to content

DrFriks

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovani, zamolio bih vas za pomoc. Naime, zena mi je zaposlena u jednoj privatnoj tvrtki na odredjeno vrijeme, do 10.2015. Sve je bilo u redu, do prije par dana kada je kolegica odjednom "poludila" te je pocela omalovazavati, vikati na nju, lagati kolegama i nadredjenima, raditi probleme i spacke na poslu, pri cemu je moja zena dozivila sok (inace je slabijeg zdravlja), nastali su novi zdravstveni problemi, te svaki dan place i ne moze uopce spavati. Direktor tvrtke je upoznat sa situacijom, te je otvoreno stao na stranu kolegice i rekao je mojoj zeni da on sve to razumije, da zna kakva je ta kolegica, da je vec imao problema s njom, ali ako se to nastavi da ce moja zena dobiti otkaz. Znaci doslovno je rekao da kolegica moze bilo sta napraviti, ali da ce svejedno moja zena otici. Takodjer, ostale kolege su direktoru objasnile da su to sve lazi sto je "poludjela kolegica" rekla, ali to nije nista promjenilo. E sada me zanima, sto napraviti? Da li sljedeci put kad dodje do konflikta, otici u doktorice privatne prakse te traziti bolovanje zbog psihickih problema? Prijaviti zlostavljanje? Kome? Kako? Ispricavam se zbog poduzeg posta, te se unaprijed zahvaljujem na svakoj pomoci!
  2. Konkretni slucaj s kojim se susrecem svakog dana je malo izvan naselja, nema se gdje ukljuciti sa strane, taj iskopani dio je dug oko 150 m. Najveci proble je sto je to odmah ispred/iza kruznog toka, tako da se redovito stvore kolone radi budala. Policija je nekoliko puta doalzila regulirati promet jer je nastao krkljanac od nekoliko kilometara. Ali najvise me izivcira sto sam osobno vidio policiju 2 puta kako ceka u koloni, njima se upali zeleno i ne mogu proc jer ovi s druge strane jos uvijek prolaze kroz crveno, a oni nista ne naprave.
  3. Pozdrav, znaci zanima me situacija kod radova na cesti gdje imamo ona dva mala semafora. Naravno, uvijek se nadju budale koje prolaze kroz duboko crveno svjetlo i onda dodje do zastoja. Mene zanima moze li policija napisati kaznu zbog prolaza kroz takvo crveno svjetlo, te me zanima sto bi se desilo u situaciji da se meni upali zeleno svjetlo te krenem, a iz drugog smjera jos uvijek dolaze automobili? Sto bi se desilo kada bi doslo do nezgode? Nadam se da ste razmjeli sto je pjesnik htio reci Hvala!
  4. Imam velike probleme sa ocem pa vas molim za savjet. Naime, otac je svakodnevno pijan i terorizira cijelo kucansstvo,a narocito mene ima na piku. Svaki dan je policija kod nas koja nista ne napravi. Sakupio je bezbroj prijava i nikom nista. Sada me je i poceo tuci. Policija je napravila prijavu i to je to. Ali te prijave ne dospjevaju na plodno tlo. Problem je u tome sta mu je sudac prijatelj. Sudac nas je jos trazio da odustanemo od prijave. Nadam se da sam uspio docarati problem. Sta da napravim? Puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija