Jump to content

melisava

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je melisava objavio

  1. Molim za savjet, pomoć!!!! Radi se o tome da sam pri razvodu sa bivšim suprugom potpisala, od odvjetnika sastavljen ugovor, koji je između ostalog sadržavao da se bivši obavezuje u roku 6 mjeseci skinuti mene sa kredita za stan i preuzeti kredit na sebe jer je njemu ostao stan u vlasnistvo. Naime, to se ni nakon godinu dana nije dogodilo jer sada u banci izgleda ne ide sve tako glatko pošto sam ja nositelj kredita u banci u kojoj nisam klijent, a bivši je meni jamac (kredit plaća on). Tu je napravljen propust u banci(svjesno) i sada zbog toga navodno nije mogao ispoštovati ugovor. Moja pitanja su dali ja mogu pokrenuti tužbu da se to sto prije riješi,jer ne mogu ostati vezana uz taj kredit jos slijedecih 20 godina, i protiv koga uopce, banke ili bivšeg?! Savjet neki molim Vas!!!!
  2. ja sam bila u petak, prosla sam, ucila sam sa ovih skripti koje kruze legalisom, al ja sam SSS, ne znam jel to tebi dovoljno, pitaj, mozda netko ima skriptu za tebe, pitaj piromana, on je meni poslao. Sretno!
  3. Ja sam SSS, isto tako su bili i ostalih 5 kandidata tako da ti ne znam reci za VSS. Za posebni sam imala umetanje simbola i slika, kad sam to vidjela Uzalud nosila sve skripte kad toga nema u zakonima, haha! Pitala sam gospona koji nas je vodio kroz ispit, on mi donio isprintano na neta nesto o tome i tako sam to uspjesno rijesila Inace iz pismenog smijes koristiti sve osim mobitela! A usmeni iz posebnog te pita nevezano za pisanu zadacu, znaci mi smo imali svi o osobnim ispravama, putnim ispr., o imenu, drzavljanstvu, maticnom broju, strancima i azilu, nije nitko bio strasan, ne idu u detalje, svi su bili dobro raspolozeni, zelim ti moju komisiju!
  4. javljam se, prosla saaaam!!!! svi su bili super, svi su pomagali, uredsko i zup je bio lik, ne znak kak se zove ali je bio super, svi strahovi su mi prosli kad sam cula da nema one opake gospoje! uglavnom sam ucila iz skripte koja kruzi legalisom i puno mi je pomogla, jos jednom hvala piromanu! jedino sto sam si malo pogledala EU na netu i vijestima u kojem stupnju je RH sa EU, koliko poglavlja otvorenih, zatvorenih i tak to, i dobro da jesam jer me bas to pitala, da ne povjerujes! uglavnom, nista prestrasno.....necu vam reci koliko sam ja dugo ucila jer je to prestrasno za cuti, a i da ne bi nekoga zeznula.....svatko zna koliko mu je potrebno!
  5. kak to? sad sam zbunjena, pa to smo dobili na seminaru za dsi, izmedju ostalih pise i zahtjev za zastitu zakonitosti!
  6. IZVANREDNI: -obnova postupka -mijenjanje i poništavanje rješenja u vezi s upravnim sporom -zahtjev za zaštitu zakonitosti -poništavanje i ukidanje po pravu nadzora -ukidanje i mijenjanje pravomoćnog rješenja uz pristanak ili na zahtjev stranke -izvanredno ukidanje rješenja -proglašavanje rješenja ništavnim REDOVNI: -žalba
  7. zelim ti onda srecu pa javi kak je bilo!
  8. ide li netko 17. 10. u petak? tak me strah, sto vise citam čini mi se da manje znam!
  9. Bok! Molim Vas da mi netko posalje skriptu za polaganje DSI,SSS na meligrbic@hotmail.com! Kakav je posebni dio za daktilografe? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija