Jump to content

Majaa

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da- bila je totalka i avto smo uredili iz mog kaska a sada dalje stvari uređuje moje osigur. društvo. Račune imam za lečenje i boravak u hrvatskoj jer se nisam smijela vratiti kući zbog povrjieda. Povratak kući - ranta car za mene i vućenje povrijeđenih kola, izpad dohodka -plate u 10 mesecih, uništene osobne stvari, note book - za sve to imam račune, a priznaju mi NIŠTA. Da o naknadi za povređie uopšte ne govorim.Nude mi 1.400 € .Razmišljam da se obratim na Hrvatski ured za osiguranje i na Direkciju za nadzor društva za osiguranje. Pa da malo nešto o tome napišem u novinah da javnost sazna sa kojim osig. društvom neka ne posluju. A što se tiće odvetnika - još u 10. mesecu prošle godine sam pisala trojici i poslala dokumentaciju a do sada mi nijedan nije odgovorio. Molila sam jih da mi oni postave visinu odštete (iz sudske prakse vaše države) jer je u Sloveniji puno više. Tako da nije reć o mojoj prevelikoj želji. A bojim se da ako ide na sud da sve ne zastara. Kako je sa tim kod vas? Kazali su mi da imam vremena 3 godina od prekida lečenja. Dali je to tačno? Hvala vam puno in lep večer u hrvatsku.
  2. Da čekam......ali ja sam več u godima i bolesna pa bih taj novac htela sada . Visina odštete je 50% manja nego v Slovenij. Neznam dali je i to previše kod vas? Ni materialnu štetu ( za sve imam raćune ) mi ne priznaju. Koji institiut kontrolira lojalnost nagodbi i ponuda? Stvarno bih željela to srediti bez tužbe jer ne mogu čekati više godina na isplatu. Kolegica je čekala celih 7 godina! Tada me moguće više neče biti među živima.
  3. Bok! Pišem iz Slovenije. Prije dve godine imala sam kod vas prometno nesreću. Krivac je bilo iz Splita koji mi se zaletio avtobusom u zadnji dio avta.Sada sam preko odvetnika uložila zahtjev za materialnu in nematerialnu štetu u visini 30.000 €, a osiguravatelj mi je ponudio "realan" iznos u visini 1500 €. Sramota !!Na avtu je bila totalka..Izpad plate bio je veliki jer imam svoju firmu u kojojj nisam mogla raditi celih 10 meseci,... A sa njima nikako da se dogovorimo o razumnoj nagodi,.Ni jedan odvetnih iz Zagreba me ne želi zastupati kad jim kažem za osiguravatelja. Šta mi vi predlažete? Ne želim tužbu jer nemam živaca za to ( ni novca). Pozdrav in hvala za odgovor.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija