Jump to content

generacija63

Korisnik
  • Broj objava

    120
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

generacija63 je na 14. prosinca 2012 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što generacija63 objavi!

Postignuća

  1. Uplati cijelokupna potrazivanja , odi na sud i tamo predaj zahtjev za stavljanje tvojih zalbi van sneage,tj da povlacis zalbe,time ces ustediti vrijeme i novac jer ces u protivnom morat platiti i troskove suda. Ovo kazem iz iskustva. pozz
  2. Bio danas u uredu drz, uprave.. Hocu i zelim podnijeti zahtjev da mi se prizna I VRIJEME nakon ranjavanja odnosno -ukidanja postrojbe a bio sam i dalje na lijecenju! do cca 1995.(kaze ona meni da nemam pravo na to jer nisam bio u logoru- jer samo logorasi imaju pravo na daljne lijecenje i to im se priznalo ,a mene 'ko J..) Znaci bio sam ranjen 01 04 1992- postrojba se ukida 30.06.1992 dalje sam na lijecenju do 1995 ali mi se nista to ne prizna,cak niti u neborbeni sektor niti pravo na uvecani radni staz niti na nista...!!?? Zar nije vrijeme i na lijecenju nakon ranjavanja na prvoj liniji isto -kao vrijeme provedenno u oruzanim snagama RH??!!
  3. Konkretno pitanje: PUNICA ima pravo na uvoznicu jer je majka poginulog HB. Obzirom da ona nema niti V-dozvolu, zanima me, sto treba uciniti ako ja kao "njen ZET" idem uvest auto(rabljeni) iz npr Njemacke? Trebam li npr. voditi punicu do npr.Hamburga da ona kupi a ja dovezem ili jednostavno ja odem kupim dovezem na njenu uvoznicu (nepokretna je i nije u stanju putovati na duze relacije)? Sto moram napraviti ,cega je sve oslobodjena,(auto bi bio odprilike vw 1.2, 1,4 dizel, euro4 ili euro5. makx. bi bio placen tamo do cca 7.000,00 e) HVALA i pozz. (i nebum vas tuzil;) )
  4. Nisam pravnik! Savjetujem ti da se obratis centru za soc, rad -obavezno- obrati im se pisanim putem,ostavi "krmka" odi sa klincem u privatni stan,ako te/vas bude uznemiravao pozovi policiju, zapisnik trazi obvezatno,na poslu ga ignoriraj a ako i na poslu te bude omalovazavao ili prijetio... upss.. nastoj da to bude pred svjedocima ili snimi na diktafon,ma ..znas Ti dalje kako to ide ako vec radis sa njim, valjda si nesto i "podlo" naucila. sretno! ( u slucaju razvoda , svu imovinu dijelite pola-pola ) njegov kredit neka te ne zamara-to je druga prica zar ne!?
  5. Kratko-jasno... Nemas nikakova prava dok ne okoncas sud i nebudes imao pravovaljano drugo stupanjsko rijesenje za trajno.... tek onda cu-cemo Ti pojasniti na sto sve imas pravo, (sve sto bi ti rekao/li vise je previse) pozzz..
  6. Evo .pajdo Ja cu Ti dat odgovor: kao prvo da se ne osjetis zapostavljenim sa ovim tvojim upitnikom-??? NEZNAM jert sam bio na prvoj linili ili crti ili kako god hoces A ima netko ko je bio "tu" i sve zna!? al' nemze ti reci jer se boji da ga nes potraziti u registru MA znas i ti cemu sluze pojasi kad brod tone.. i neka..., samo VUDRI GA BLAZ !!
  7. Gospodjo et' i Ja sam ponosan sto imate - tako pametnog' supruga i budi ponosna na njega jer "pametni " znaju cemu sluzi pojas;) pozdrav Tvom suprugu i kazi mnjemu,neka se on ukljuci,odnosn aktivira... pa nemora-te VI "nase " zerne i ovdje vodit glavnu rijec.. sad me slobodno Tuti kod Oplicicicke ilit kak ti se ono ona zvase?! Pozz Tvom suprugu naravno ma gdje bio
  8. ... Nego reci ti meni-NAMA, kad su ti tvoji "Muslimani" napali Hrvatsku pa da SISE se od "njih" morao netko braniti??! jbt Ja koliko me pamcenje sluzi znam da sam ratovao tj, branio RH od Srbocetnickog okupatora ... i domacih izdajnika JNA i ostalih para- para formacija, koje su predvodile vojvode i slicni ... DE bona reci ti nama jel pao snijeg u Ljubuskom-sŠirokom brijegu a o grudama ne-BiH.. i, moze li se do Kupresa ove godine na skijanje?! Ja bi malo u inozemstvo k'o i nas p-vlade
  9. DA?! ProcitaH danas da je nekom"kaze ministar# falilo par dana da bude dragovoljac i upisali covjeku i ni kriv ni duzan dobio status dragovoljca jer su mu priznali jos ta 2-3 dana!? AMA KOJA 2-3 -5-6 ili 783 ili neznam koliko!!??------ PITANJE;jesi dragovoljac..jesi(znaci dragovoljno si dosao braniti domovinu) ma koji kuurnjikovi dani fale!?... koje je to vrijeme, koliko fali, alllo !!!????? pametni znaju cemu sluzi pojas- tj. o cemu pricam. Ziv ti meni i zdrav,ma gdje bio.
  10. jbt, ja nemam ni t-v al zato imam ovrhu za tv a trnutno nema pristupa stranici o registru pa stoga cu vas postediti mojih DUUUUUUgackih komentara "(jel tako mrljo )" Daaaa nam zivi zivi rad... ------pjesma ori --- daaa nam zi-vi-zivi-raaaad...
  11. Oprosti molim Te Tebe i svekoliko pucanstvo, kao i sve ostale mozebitne posjetitelje, clanove i ine koji posjecuju ovaj "nas" skromni forum.. Oprostite mi sto nisam politicar i nisam clan niti jedne stranke , oprostite mi szo "MI" sa sela neznamo drugacije reci osim onako kako mislimo .. ISPRICAVAM se svekolikom pucanstvu- narodima i narodnostima kao i ostalima koje nisam mozda naveo ..Dubko se ispricavam sto sam bio opsiran da me i moji seljani razumiju .. jer mi sa sela iz tri recenice neznamo izcitazti 10 recenica ...stoga primite moje isprike, isprika svima koji se osjecaju povrijedjeni , bilo kojim od mojih "post_ova" Pozz ma gdje bili!!
  12. Evo Ja cu ti rec11 Netreba cekat "neki novi zakon"_ Jer , ako smo "Mi"stvarli "OVU"Drzavu onda je logicno da imamo barem osnovno pravo ukazati na Ne-logicnosti... MA VSE IH BUM TUZIL!! pozzz. MA NGD JEDA da JESTE PA CAK i U SABORU DA JESTE AL' ostajem pri svome misljenju- realnom i "pravednom"
  13. Hvala! Al' pozorno procitaj moj post,nije potrebno citat izmedju redova, jasno sam ukazao upravo to sto Ti napominjes da bi trebalo.. Svejedno VSE VAS BUM TOZIL.. Pozz. Ma gdje da ste..
  14. Ma bravo! [upravo zbog ovakovih) kretki i jednostavnih komentara i navratim povremeno na ovaj forum... Npr. ja idem vadit dozvolu za pecanje meni treze -drugostupanjsko rijesenje. 100 primjera!!!?? "Ovaj"je samo jedan u nizu... Cekaj ..Zasto moje rijesnje drugostupanjske komisije mora biti rercimo u ribolovackoj-lovackoj i inim nekim ustanovama. a da nebi to biolo tako onda sam se uclanio u Hvidru misleci da je diovoljna iskaznica jer na njoj pise postotak invalidnosti .. opet nAli Zar ja moram nekomu platiti cca 200 kn samo zbog jedne fotografije koju ce mi nalijepit na komadic papira i to plastificiorati!!?? AAALOOO pa ja cu sutra otvoriti takovu firmu gdje "ste"mi duzni platiti 200 kn za tu uslugu i bit cu bogat i odricem se mirtopvine Samo neka mi moja-nasa Hrvatska dozvoli da i Ja radim takve poslove i neka kaze da je to uredu ILI .. zar nebi bilo jednostavnije , da nam ministarstvo branitelja izda svima iskaznice sa slikom imenom, prezimenom i postotkom invalidnosti, i da sa takovim iskaznicama ostvarujemo nasa prava a ne da ja moram nosat a4 format drugost. rijesenja koji traje- netraje vjecno a podere se za godinu dana ili i prije . Dobro pa nemoram nositi tablu od metar x metar koja je plastificirana i kad idem produziti osiguranje za auto,raditi novu osobnu ili bilo gdje, gdje sam oslobodjen placanja biljega , sto trebam nositi kod javnoga biljeznika npr, dal da to rijesenje od drugost. kom povecan i stavim ispred zgrade i neka svi citaju pa ono kazemo javnom biljezniku.. znate mi invalidi smo oslobodjeni i sve vam pise ispred moje zgrade na tabli 1x1 metar i svi znaju a kako to da vi gospodo javni b. to niste vidjeli. Ma, neka svi vide i citaju .. MA VSE IH BUM TUZIL.. Pzz. ma gdje bio
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija