Jump to content

kaplar

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na odgovorima i pitanjima. Srednju školu sam završio 1991g. , napunio sam 19g. u 11.mj. 1991g. A agresija je već dobrano trajala. Zahvaljujem se.
  2. Bok. Rođen sam 1972 g. 22.10.1991g. sam pozvan u pričuvni sastav HV RH, do tada nisam služio vojsku niti sam imao ikakavo iskustvo s ratovanjem ili oružjem . Poslan sam odmah na prvu crtu bojišnice,skinuo sam se 1994 g.na moj zahtjev iz vojske jer više nisam mogao psihički izdržati. Da li mogu ostvariti kakova prava sada, pošto imam posljedice a do sada nisam pokrenuo nikakav postupak za utvrđivanje istih. I da li se može tužiti nekog zbog toga što sam bez iskustva i odsluženog vojnog roka poslan na bojišnicu.
  3. hvala za savjet ako postoji više mogućnosti molim napišite.
  4. Poštovani pomoć od Vas molim. Živim s obitelji u kući na području državne skrbi i u kojoj su 4 vlasnika (mama,ja,stric i strina). Mama i ja živimo skupa,kuća nije etažirana,stric i strina su nakon rata otišli u BIH gdje žive u kući koju su izgradili od donacija Nizozemaca.A također su dobili pomoć za onovu kuće a nisu ništa ulagali u nju. Stric i strina se ne žele vraćati u RH i ne održavaju svoj dio još od "oluje" pa nam curi voda i ne možemo do ormarića za struju kada je potrebno.Pokušali smo se dogovoriti da mama i ja otkupimo dio koji je u vlasništvu strica i strine ali oni traže daleko veći iznos od tržišne cijene i tako nas drže u pat poziciji. Molim vas za savijet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija