Jump to content

Leny

Korisnik
  • Broj objava

    33
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Ako sam dobro shvatila taj 3,to znači da očevi ili majke dužnici alimentacija mogu zavlačiti sa žalbama i onda nakon 5 godina zastara i oprost od novaca?
  2. Šta je,bovu?Maca jezik papala?Kava će mi se ohladit.
  3. Ti si bovu baš nešto nabrušen protiv žena.Ajde, iskašlji se!Koji je tvoj problem?Samo lutaš postovima i kritiziraš druge.Ništa pametno od tebe.Gukni golube.
  4. To mi kažeš ti koji čučiš pod stolom jer se bojih žene?
  5. Leny

    Pravni apsurdi!!

    Bravo fikus!Ako ne želite iznenađenja kondomi i gornju pamet u glavu.Jer iako sam žensko imam frendova kojima su žene zakuhale takvu kašu da već godinama imaju od nje probavne smetnje.
  6. I još nešto.Znam neke majke kojima očevi djece nisu upisani u rodni list,a nestali su.Ima i za to lijeka.Na dokazivanje očinstva pozivaju se baka i djed.Tako kaže moj odvjetnik.Majke,glavu gore i u borbu za prava djece!!!
  7. Evo jedne dobre vijesti od mene.Nakon saznanja njegovih roditelja da ću od njih potraživat djetetova prava meni jučer prekooceanski poziv iz Amerike.Neka mu oprostim,da svi griješe i dobila broj westerna da podignem novac i da će za koji dan opet nazvat.Ipak je taj zakon,iako ga mnogi smatraju protuustavnim,potaknuo neplatišu da se malo spusti na zemlju.Blagoslovljen onaj koji ga odobrio.Jer ima puno baka i djedova koji podržavaju neplaćanje alimentacije.
  8. I ja se pomalo bojim toga.Doći će tata iz Amerike i bit će glavna faca.Ali bitno je ne im ružno govorit o njima pa neka jednog dana sami odluče kako će postupit.
  9. Nas dvije pišemo na dvije stranice.Neznam što bi ti rekla.A doći će dan kad će biti stari i nemoćni,neće im imati ko dati čašu vode,a tada će se sjetit djece.I očekivat pomoć od njih.
  10. Vau!Vrlo dubokoumno!Kao prvo,dvije iznosimo problem na ovoj stranici.Muškarcima na čelu ne piše kakvi su,a većina ih je u početku dobra i slatka.Da smo nas dvije vidovite sigurno si ne bi ovako život posložile i zaobišle bi ih u velikom luku.A ti malo bolje čitaj prije nego bilo što napišeš.Potražujemo već godinama od očeva.
  11. I ja sam prilično ogorčena,a najviše me ubija u pojam iznos dječjeg dodatka.Prije 8god.mi je bio 370kn i radila sam,a u godini kad sam ostala bez posla dobila rješenje na 344kn i tako godinama.Ni lipa povišice.A djeca trebaju puno,puno više od toga.Kad sam rodila 1997.god.nisam imala pravo na porodiljnu jer mi šefica trudnoj dala otkaz,a tada nezaposlene nisu imale pravo ni na porodiljnu ni na dječji.Pomagali su mi svi,a u CZSS su mi rekli da nema pravo na ništa zbog mamine penzije.Ove god.mi je žena u ministarstvu izračunala za koliko su me novaca zakinuli i prevarili me.Kuću bi kupila za to.Svima vraćaju zaostatke,penzije,dodatke,dionice,svi sve dobivaju,a mi samohrani roditelji smo im građani drugog reda.Ko će meni vratit moj dug od porodiljne i dječjeg?Država nas je dobro zeznula.Ljuta sam i ja,ljuta toliko da bi mogla na mjesec zavijat!
  12. Pokušala sam ti odmah odgovoriti ali mi je nestala odjednom stranica i dosad je nisam mogla otvoriti.Odbila sam zbog djeteta jer su poštari i djelatnici pošte izlajali okolo svima ko prima pomoć od države i sad se toj djeci rugaju da su socijalci.I tako je svuda.Otvori stranice udruge Let,oni imaju sve informacije.Možda ti pomognu.
  13. Ako se odlučiš tražiti pomoć nazovi Ministarstvo rada i socijalne skrbi u ZG,pravnu službu.Oni će ti detaljno i točno reći koja su tvoja prava.U matičnom gradu u CZZS će ti govoriti da nemaš pravo na ništa ko da ide iz njihovog vlastitog džepa.Ako možda neznaš,postoji udruga Let,imaju svoje stranice i poslat će ti svoje brošure sa svim informacijama o tvojim pravima.Potraži ih na int.
  14. Imamo pravo kao samohrani roditelji na poticaje za samozapošljavanje,bila sam na jednom predavanju ali dok su se tamo polaznice predavanja izgrlile i izljubile sa predavačima o tome znala sam da uzalud pišem zamolbu.Danas ti treba veza kod mesara za bolji komad mesa,a o poticajima da ne govorim.
  15. Ja se borim godinama ko i ti ali amerikanke tamo teško utjeruju alimentaciju,a kamoli nas dvije odavde.Znam da imaju pravo svi samohrani roditelji od prošle god.po novom zakonu na trajnu pomoć u određenom iznosu i ako živiš u gradu pokrivaju ti režije.Ako je frka zatraži to bar privremeno.Mnogi u boljim uvjetima od nas to uzimaju.Meni su odobrili 800kn mjesečno plus režije ali sam odbila.Ako ima roditelje u HR onda ovdje tuži njih i od njih naplati,a oni neka njega ganjaju po Americi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija