Jump to content

stara

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Dakle, 2001.g.dobio sam ovhu na koju sam se žalio i općinski sud je ukinuo rješenje o ovrsi.Druga stra-naje uložila žalbu i od tada se moj slučaj vuče po Općinskom sudu ali bez novih dokaza ili promijenje-nih okolnosti - održane su 2 rasprave, razmaci su točno godinu dana, ali podnesaka od druge strane ko u priči. Nisam od onih koji naprave dug, ne plate, a kad pravda pokuca na vrata... joj, pomozite. Nemam novaca za branitelja, ali me zanima kako bih mogao taj proces privesti kraju,jer slovo Ugovora je na mojoj strani. Pitam se da li članak 29. Ustava RH vrijedi i u izvanparničnim postupcima i kako bih mogao tražiti izuzeće suca jer znam da su tužitelj i on prijatelji ; Imam li pravo zahtijevati da se nakon 5 godina slučaj konačno okonča i kome se upućuje zahtjev? Imam glavnu raspravu 15.02. pa zato HITNO molim savjet . Zaboravih reći da zastupam sam sebe! HITNO!!!
  2. Zar postoji zastara? Mogu li ostati bez otpremnine? Može li se ovrha pokrenuti putem javnobilježničkog ureda ili baš mora biti odvjetnik? Naime, financijski sam vrlo nestabilna pa bih izbjegla dodatne troško- ve.Zapravo čini mi se da su me u firmi planski zavlačili ("bit će slijedeći tjedan" pa opet "slijedeći tjedan"), pa ako se radi o odugovlačenju zbog nekakvog isteka roka, molim upoznajte me s tim.
  3. Nakon poslovno uvjetovanog otkaza dobila sam obračun otpremnine koja je trebala biti isplaćena sa plaćama za srpanj.U toku su isplate plaća za stude- ni,a od moje otpremnine ni traga. Znam da obračun otpremnine može biti ovršna isprava, ali neznam kako da pokrenem ovrhu. Kamo moram ići i što mi je činiti da dođem u posjed otpremnine. Uporno zovem u tvrtku, ali nisam dobivala zadovoljavajuće odgo- vore, a sada me već izbjegavaju. Pomozite!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija