Jump to content

dinna

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dinna objavio

  1. Zivim u sljepoj ulici gdje me svaki dan(ne samo mene)nego i ostale susjede uznemirava voznja maloljetnog djeteta na nekakvom motoru(poprilicno velikom) na cetri kotaca. On se dakle vozi non-stop!Gore dolje po ulici,bilo subota nedjelja ili koji dan u tjednu.Imam kod kuce novorodence koje dozivljava sokove kad on zabruji s motorom po ulici,a da ne kazem da nesmijem izaci s bebom iz kuce van dok se on vozi.Vec su i drugi susjedi isli molit roditelje da prestane,ali oni ga naprotiv jos vise poticu da se vozi.Shvacam da ulica u kojoj zivim nije moje vlasnistvo i da mu nemogu zabraniti da se vozi,ali nije ni njegovo! Sta da radimo,mi mjestani,mozemo li ga kome i gdje prijaviti? Policiji? Ima li kakve sanse da to maltrtiranje iz dana u dan prestane?
  2. Hvala Dado,tako nekako sam i mislila,to bi mi bio logicni sljed dogadaja,da se mozemo odjaviti tek kad dobimo rjrsenje o oslobodenju.
  3. Bok svima,imam pitanje. Suprug mi je prije dva dana postao vlasnik stana od 37 m2,to mu je prva nekretnina,sada mora promjeniti adresu stanovanja i prijaviti se na adresu novokupljenog stana,kako bi bio osloboden od placanja poreza. Mene zanima,da li se moram i ja kao njegova supruga prijavljivati na novu adresu,ili mogu ostati na ovoj adresi gdje oboje sada zivimo,i zivjet cemo,a necemo zivjeti u stanu.Ja nemam nikakve nikretnine ni imovine koja bi glasila na mene. Ako se mora samo on prijaviti na novu adresu kao vlasnik stana,koliko dugo mora boraviti na adresi novokupljenog stana,da opet moze promjeniti adresu stanovanja i prijavit se na staru tj.ovu gdje sada zivimo? Nadam se da nisam previse zakomplicirala,hvala svima na odgovorima!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija