Jump to content

simaa

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. danas sam dobio kaznu za parkiranje, ali sto mi je cudno prvo tamo parkiram vec 3 god. i sad sam dobio kaznu po clanku 82. stavak 1. , ee sad raskrizje di sam parkirao i ono koje je napisano na kazni nije isto tj bar kolko se vidi procitat jer je jako necitko napisano, zadnja slova moje reg. tablice koda je ispravljano podebljavana su slova di pise ono po clanku tamo se samo vidi 82,... ostao je necitko napisano tj nemoze se procitat sta pise tj koji su brojevi ostali, aa zig od policije se ni nevidi onak ima mali plavi rub i nista vise koda je neko doma sam pravio tu obavjest o pocinjenom prekrsaju i nema nikakvih podataka mojih upisanih osim broja tablice auta i jos zadnja 2 slova kao podebljana kao da je prepravljano sad jel to ispravno napisano jer raskrizje nije tocno tj nepostoji to raskrizje, te dvije ulice su blizu al se nekrizaju sve je necitko napisano, nije mi porblem skenirat i stavit tu da se vidi ako je potrebno jer stvarno koda je neko nogama pisao Hvala Vam na odgovoru )
  2. hvala puno na savijetu onda cu kaznu platit u 11 mjesecu i otici u policiju provjeriti od kada mi pocinje zabrana.
  3. Stigla mi je presuda danas i dobio sam 3mj. zabrane upravljanja B kategorije i 3150kn, sad me zanima dali je moguce da placam na rate tu kaznu i kome da se obratim u vezi nacina placanja kazne.Hvala.
  4. Stigla mi je presuda i trazi se da mi se naplati 5380 kn. novcane kazne sto je meni puno manje nego sto sam ocekivao i 12mj. oduzimanja vozacke sto mi je previse.Idem 18.03.09 na sud pa me zanima sta prikupit i napravit prije rocista, jer mi je vozacka najbitnija za posao. Hvala na odgovoru.
  5. Hvala Ti puno na ovom kad stigne presuda i kakva je ja cu javit i napisat kakva je, jos jednom Hvala Ti puno.
  6. Hvala Ti puno na ovom savjetu. Samo ne jos zanima dali njihov iskaz moze bit i prije dat javnom biljezniku nago mi stigne presuda ili mora bit u onih 8 dana do kad se mogu zalit i dali i oni moraju doc na saslusanje ak se nebudem slozio sa presudom, prihvacam da sam popio ali i ne da sam tolko napirio jer je proslo max. 10min. od zadnjeg piva i alkotesta, dali mogu trazit da otplacujem kaznu u ratama ?
  7. 1. vozacka je kod mene jer nisam imao trenutno kod sebe i policajac mi nista nije rekao o tim 8 dana da nesmijem vozit auto,e da i kako mogu provjerit do kada mi je vozacka nevazeca 3. dali se moze smanjit kazna na manje mjeseci jer mi je potrebna i svaki dan sam u autu. 4.napisao je u zapisniku da sam u 1.30h popio pice sto nije tocno sa mojim iskazom, a zaustavili su me u 1.55 5. znaci moraju dati iskaz samo oni koji su u zapisniku napisani kao svijedoci jer ima jos ljudi koji su vidili da sam popio pivo i odmah sijeo u auto i vozio dali cu ici na sud ili ce stici rijesenje doma sa presudom nakon zalbe
  8. Pozdrav i molio bi za savjet. U petak oko 1,50h. me zaustavila policija i podvrgnula alkotestu.Napirio sam 1.67 sa tolerancujom je ispali 1,57g/kg. i imao sam 2 svjedoka da sam tolko napirio i da sam zadnje pice popio 5min. prije nego sto sam pirio.Vozacku imam skoro 10god. prije 9god, sam ostao bez vozacke jer sam napirio 0,65g/kg. znaci nisam mladi vozac. Znaci povezo sam dvojicu kolega i jednu curu, oni su sjedili iza, na suvacevom mjestu nije bilo nikog, u retrovizoru sam vidio rotirku i zaustavio auto na prvom slobodnom mjestu da druge neugrozavam u prometu.Policija je trazila prometnu i vozacku, prometnu sam im dao vozacku nisam jer mi je ostala u drugom autu i to sam rekao policajcu i dao sam mu osobnu, kad me pitao dali zelim pirit ja sam pristao i napirio 1,67g/kg. kad me pitao kolko sam popio reko sam oko 1l. piva i da sam sad malo prije popio skoro cijelo piva odjednom nako cega je on samo sjeo u auto i poceo ispisivat zapisnik, zapiosao je dvije osobe koje su bile samnom u autu kao svijedoci i oni su mu isto rekli da sam sad popio skoro cijelo pivo jer curi nije bilo dobro pa sam ju krenio vozit doma.Policajac mi je dao papir da potpisem ja sam odbio potpisat i rekao da zakljucam auto i da ga ostavim tu i ako me uhvate da vozim auto da ce mi napisat novu kaznu i trajno uzet vozacku nije rekao koliko dugo nesmijem upravljat vozilom samo da ako ocu maknit auto moram ih nazvat u postaju i rec da ce neko doc po auto. Sutra sam ih nazvao i reko da ce brat pokupit auto policajac me pitao dali je sta kod njih kljucevi, prometna ili moja osobna ja sam mu rekao da je to sve kod mene i da mi je policajac koji je napisao kaznu rekao da samo nazovem i kazem da ce neko doc po auto. Mene zanim dali sad smijem vozit auto, koliko ce otprilike biti kazna, koliko cu mjeseci ostat bez vozacke, i dali je sve po zakonu napravljeno i dali se mogu zalit i na sta se mogu zalit? Hvala na pomoci.
  9. hvala na odgovoru.malo prije sam razgovarao sa burazo i rekao je da je dobio taj sadrzaj i da ga je izbriso cim je vidio o cemu se radi i tako je rekao i u policiji kada je davao iskaz i rekli su mu da ce moci u ponedjeljak dobit mobitel tj. da ce ga nazvat, posto je proso ponedjeljak a, nisu nazvali. sad me zanima dali se moze ici provjerit dali ce bit zadrzan ili ce mu vratit mobitel?pa me zanima sta ce sad bit tj. kako sad ide postupak posto je izbriso snimak cim je vidio sta je na njemu i to je naveo u iskazu.
  10. pozz. molio bi malu pomoc. burazu je oduzet mobitel posto je bio pozvan u policijsku postaju i dao je iskaz kako nezna ista o tome i da je tek mob. kupio i da nema nikakih snimaka u potvrdi o privremenom oduzetom predmetom pise samo cl.218 st.8 razlog je da se neka cura skidala 17 ili 18g., a njezin decko je snimo pa su zvali osobe za koje sumljaju tj. pola skole i konobare koji su u blizem krugu skole da je taj snimak na njihovim mob. al na burazovom mobitelu nije nista bilo jer ga je tek kupio i mobitel vrijedi 3000kn+ kartica koja je isto oduzeta pa me zanima do kada mogu zadrzat mob. ako na njemu nema nista i kakva je procedura dalje . hvala puno na pomoci
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija