Jump to content

zvjura

Korisnik
  • Broj objava

    42
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. evo protekao rok koji je sudkinja dala za mirno rješenje,a u tih 30 dana menise nije nitko javljao sa nikakvim prijedlozima,što i kako dalje.
  2. zvjura

    dali

    znali iko išta o rokovima
  3. zvjura

    dali

    koliki rok ima policija da kada završi istragu izvjesti državnog odvjetnika
  4. hvala nasavjetu ali pošto sam pokušao sve na ljep način, mislim da mi nepreostaje drugo nego tako postupiti jer ovakim poslovanjem mom obrtu se nanosi znatna šteta,i mislim da imam pravo zadržati nečije pokretnine koje su na mome posjedu do izmirenja dugova bar tako mislim pa sam očekivao odgovor unapred hvala.
  5. pozdrav,u vlasništvu imam obrt koji posjeduje betonaru i asfaltnu bazu nizom okolnosti sa svim sredstvima se koristi firma moga oca kojega sam više puta obavještavao preko odvjetnika da napusti taj prostor ali se on na sve oglušuje,sad pitanje ako ja zamjenim brave na objektima a trenutno se nalazi i nešto vozila od moga oca u mome krugu smijem li ih ja zadržati do izmirenja dugova tvrdke moga oca mome obrtu?sori na podužem postu ali neznam više šta da uradim.
  6. ovaj tjedan smo imali ročište oko podjele imovine ja i moj odvjetnik smo došli a snjene strane je došla samo odvjetnica,i sad kako ona ništa nemože bez moje bivše supruge sudkinja nam daje 30 dana za dogovor,šta i kako dalje jer se očigledno radi o otezanju postupka?
  7. zvjura

    dali

    jučer bio u policili da im pojasnim prijavu i sve podatke u njoj i ponovo danas da uzmu moj potpis i otisak štambilja da imaju za vještačenje kako kažu ako bude potrebno,e sad pošto je se napokon nešto pokrenulo koliko vremena je za očekivati za nešto konkretno da se rješi?
  8. zvjura

    dali

    napokon poziv iz policije da dođem na obavjesni razgovor. dalije normalno da me o tome obavještavaju telefonski?
  9. moželi se znati koliki rok zastare
  10. zvjura

    dali

    imali smisla državnom odvjetništvu slati požurnicu pošto sam danas oped zvao a oni oped kažu da nazovem za mjesec dana
  11. postojili rok u kojem se treba izvršiti pravomočna zabrana ili može nastupiti zastara
  12. zvjura

    dali

    zovem danas dorh i kažemi državni odvjetnik da nazovem ponovno za mjesec dana jeli to normalno
  13. zvjura

    dali

    može probati pobijati potpis iako je i laiku vidljivo da to nije moj potpis ali nemože pobiti dokumentaciju iz koje je vidljivo da su navedena potraživanja prema meni nepostoječa tako da je sve jako jednostavno bar po meni.
  14. zvjura

    dali

    zanimljivo zovem ja jučer da se raspitam,kad kažu da je zamjenik kojem je dodjeljen taj slučaj završio u bolnici i da ga neče biti bar tjadan dana,pa da se ja strpim malo,jeli je to sve samo meni čudno ili
  15. zvjura

    dali

    kako i gdje se može raspitati šta se događa sa mojom kaznenom prijavom
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija