Jump to content

DiTech

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nova stavka u prici je da nemogu napraviti prijenos, jer u policiji kazu da postoji zabrana otuđenja. bivsi vlasnik se ne javlja. stay tuned.
  2. 2 ljutko: Ja sam vlasnik po ovjerenom kupoprodajnom ugovoru, a u knjizici i prometnoj jos uvijek pise stari vlasnik. Nism isao raditi prijenos jer prvo moram platiti porez a onda na mup. Sto je opet glupo napravljeno jer ako u mupu odbiju izdati papire s novim imenom ovi iz porezne mi nemogu vratiti uplacenu cifru (sto nije malo jer je vozilo 2008g.) Uglavnom hvala na pomoci, ako ispadne ovako kako si napisao dugujem ti najmanje neke masne cevape i pokoju pivu
  3. 2 ljutko: imam ugovor bas s vlasnikom koji je kupio novo vozilo u ducanu. 2 bovu: da, to bi najradije napravio jedino neznam da li ja mogu raskinuti ugovor bez prodavatelja, i kako ustvari da dodjem do svojih novaca najlakse? 2 petpetioca: da li je ovo 100%? s obzirom da su papiri na bivseg vlasnika, kojim instrumentom moze banka traziti ovrhu?
  4. bok svima. trebam savjet u vezi upisa otuđenja vozila. kupio sam doticno vozilo, napravio kupoprodajni ugovor ovjerio kod biljeznika i isplatio dogovorenu cifru. receno mi je da je vozilo kupljeno za cash, a u knjizici i prometnoj sam provjerio da je sve cisto i da je prije 7 dana bilo registrirano. problem nastupa 7 dana od kupovine, kada me zove prodavac, da su ga zvali iz banke da mora otici na mup da se upise zabrana otuđenja. ispada da je vozilo kupljeno veci dio na kredit, pa banka trazi osim solemizacije na placu i fiducijarno vlasnistvo na vozilo. kako se ne slazem sa time da cekam hoce li prodavac isplatiti svoje rate ili nece, zovem banku i sluzbenik sa naplate mi porucuje da vlasnik nemoze prodati vozilo i da moram otici na mup na upis. na pitanje sto ako to ne napravim on kaze da necu moci vozilo registrirati sl. godine niti napraviti prijenos + ako prodavac pocme ne placati rate da oni javljaju u mup te mogu ostati bez vozila. sve mi to lici na propust doticne banke i pokusaj prevare prodavaca. sto mi je po vasem sudu najbolje napraviti? lp.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija