Jump to content

astro-riba

Korisnik
  • Broj objava

    32
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštena frendica,a moja poznanica mu je to izlajala i sad on meni pije krv na slamku i tvrdi da je to sve istina.Pitam se samo kako to misli dokazati.Povjerljivim informatorima jer drugačije ne može.I još tvrdi da se bahatim dezinformacijama
  2. Nije nikakva zabluda lik me ne podnosi,a uz to me ne poznaje osobno,meni dosta ali ne znam da li to vama nešto objašnjava
  3. Nisam znala da se to tako tretira. Zar bi ja postavljala pitanje da je to istina.Dobro možda vi mislite da bi,ali to je običan trač.Samo mi je nejasan dio da treba čekati 3 mjeseca za tužbu,ja bi htjela to što prije obaviti.
  4. Hvala,pa naravno da on u to vjeruje.Isto ko i svatko ko radi takve stvari
  5. Nadam se da me nećete ismijati.Da li ima osnova da tužim osobu koja me kleveće preko neta točnije foruma,a da me pri tome osobno ne poznaje.Naime ja imam sve podatke koji su mi potrebni da dotičnom pošaljem tužbu.Jeli to glupost ili nije?
  6. U takvim se slučajevima koliko mi je poznato prvo se obavjesti osoba kojoj se to skida,a također se za to pitaju ostali stanari.Pošto nijedno ni drugo nije bilo ja to smatram zloupotrebom ovlasti.Zašto bi svi stanari to platili ako o tome ništa ne znaju.Zato se tu ne slažem sa vama.To bi se onda zvalo odstranjivanje nepoželjnog elementa.
  7. Možda će biti malo nepovezano,ali ukratko radi se o sljedećem. Osoba A je predsjednik kućnog savjeta i iskoristivši svoj položaj potpisala nalog sa tvrtkom (koja se brine za zgradu) za skidanje nadstrešnice(iznad ulaznih vrata) osobe B.Naravski to će platiti svi stanari ( iz pričuve).Taj isti dan kad je to napravljeno zvana je policija etc. Osobi B nisu htjeli dati kopiju naloga,a to je ipak dokaz.Policija kaže da ne mogu tužiti osobu A nego to može napraviti samo osoba B.Također tvrde kako ni izvršioc nije kriv. Nadstrešnica je naravno vraćena i to neoštećena. Kako se onda to zove ako nije krađa? Po meni je krađa sve što se uzima bez dozvole,a osoba A nije imala dozvolu već je koristila svoju ovlast.Inače osoba A stalno intervenira zbog osobe B kad ona ima radove koje plaća svojim novcem.Zvala je policiju zbog takvih gluposti. Mene zanima zašto policija to ne naziva krađom.Ili je to samo otuđivanje.Što se može napraviti po tom pitanju? Čini mi se da će se osoba A opet izvući. I da napomenem da za to nije dobila glasove stanara nego je to napravila samovoljno. __________________
  8. Ne znam jel uopće ovo spda pod pravo al eto radoznala sam i ne znam gdje bi to pitala.Naime svoj komp koji je ušo u kategoriju bivši želim pokloniti sinu svoje frendice.E sad ona živi u zemlji Srbiji.Mene zanima može li se to prenjeti automobilom ili to carina komplicira.Ona meni tvrdi kako je to nemoguće,al ja ipak želim biti sigurna pa zato i pitam.
  9. Evo ja se javljam pošto nema smisla otvarati novi topić.Namjeravam otvoriti tvrtku u svom stanu u kojem živim sa majkom.Tvrtka bi se bavila proizvodnjom aromakozmetika.Zanima me pošto mislim zaposliti neke svoje frendice trebam li ja njih prijaviti ili to samo važi za obrtnike?
  10. Izvinite što upadam ovako.Jel se plaća ime tvrtke pri otvaranju i može li ono biti domaće? Nego to pitam jer vidim većinu stranih imena.
  11. Moram još reći da se u to vrijeme za to interesirao mamin bratić koji je pravnik u Splitu. Ali mislim da i nije dobio neki konkretan odgovor.
  12. -------------------------------------------------------------- Moj pradjed je radeći u Boliviji zaradio i kupio dvije zgrade u Splitu. Poslije rata smilovali su mu se i ostavili 2-3 stana. Djeca su mu umrla osim sina,unuci su se odrekli tog nasljedstva ako i bude nešto od toga. Tu smo sad mi praunuci. Kolika mi je mogućnost da se to ostvari i da dobijem stan u Splitu bez obzira što jedina od praunuka ne živim tamo?
  13. Malo nespretno postavljeno pitanje očito. Naime na radnom mjestu pokojnika su rekli da bi njegovo dijete moglo primat njegovu mirovinu,a to se ne može bez oduzimanje poslovne jer je starije od 25 godina.meni je dr. opće prakse rekla da postoji mogućnost nakon 3 mjeseca lječenja.Bar onda centar plaća zdravstveno. I da li je moguća djelomična sposobnost tj. da štićenik upravlja novcem. Dakle ja nisam skrbnik
  14. Koliko traje proces oduzimanja poslovne sposobnosti u svrhu dobivanja obiteljske mirovine. Nije riječ o bračnom partneru. Najviše me zanima kolko u stvari traje sudsko vještačenje.
  15. Izgleda da moj problem nije nimalo važan osim za sprdanje. Mislim ovo je ipak pravni forum. Pričekat ću ali ne predugo najviše dan tako da ne bi rekli kako sam nestrpljiva il nešto drugo.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija