Jump to content

D-mol

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na savjetima, ali ja još ne znam koga se tuži, poslodavca ili osiguranje. Poslodavca ipak ne bih tužio, jer je dosta fer prema meni, a želim tu ostati raditi i dalje.
  2. Utvrđen je trajni invaliditet od strane osiguranja temeljem točke 195. tablice u visini od 5%, a sukladno ugovorenoj svoti za trajni invaliditet od 160 000,00 kn, to je 8000,00 kn, plus ugovorena dnevna naknada za bolničko liječenje od 150,00 kn.Imao sam rupturu Ahilove tetive, pa sam morao na operaciju. U bolnici sam bio 12 dana,21 dan u gipsu cijela noga, 21 dan u gipsu noga do koljena, kasnije fizikalna terapija 4,5 mjeseci. Ukupno 6 mjeseci bolovanja.Uspoređujući sa nekim drugim ozljedama čini mi se malo, a ništa mi nisu ponudili za pretrpljeni strah,fizičke bolove i nagrđenje izgleda. Sumnjivo mi je i to što me doktor od osiguranja nije ni pogledao, a noga zaista ne izgleda dobro.
  3. Pošto sam nezadovoljan ponuđenom visinom svote (odštete za ozljedu na radu) od strane osiguravateljske kuće kod koje me je poslodavac osigurao, interesira me da li se osiguranju treba uputiti neka žalba ili prigovor, te koga se tuži u slučaju eventualne tužbe osiguravateljsku kuću ili poslodavca?
  4. Pošto sam nezadovoljan ponuđenom visinom svote (odštete za ozljedu na radu) od strane osiguravateljske kuće kod koje me je poslodavac osigurao, interesira me da li se osiguranju treba uputiti neka žalba ili prigovor, te koga se tuži u slučaju eventualne tužbe osiguravateljsku kuću ili poslodavca?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija