Jump to content

rotor

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. E da,dodatak. U slučaju moje krivnje kolika je kazna i koliko iznose sudski troškovi + vještačenje sudskih vještaka koje je sad na glavnoj raspravi odredila sutkinja ? zahvaljujem..
  2. hvala na odgovoru,no čisto sumnjam da su mu policajci i pisali alkohol i da je imao, jer mogu samo nagađati,ono..dobio je sina taj dan. Gdje ćeš bolji argument da te puste. Je li moguće da sutkinja donese zajedničku krivnju jer nije isto ako netko vozi po ograničenju po prometnici ili ako vozi 50% večom brzinom? A on se je naplatio od moga osiguranja,napisao sam to gore. Je li imate kakav savjet za mene??
  3. Poštovanje! 02.01.2005. sam doživio sudar na rotoru kod jadranskog mosta. Po pravilu raskršća s prednošću prolaza ja sam kriv. Jer: ja sam ušao iz pravca velesajma a automobil s kojim sam se sudario je ušao iz pravca jadranske avenije. Udar je bio u razini ulaska na jadranski most,znači od mog ulaska jako blizu,oko 100m, a od ulaska onog automobila dovoljno daleko. Stoga je znači on ušao prije mene u raskršće,logički. No,prije ulaska u rotor sam se zaustavio te nakon što sam propustio 2-3 automobila sam ušao u rotor u desnoj traci s namjerom da izađem na izlazu Remetinec, zajedno smo ušli automobil u lijevoj traci do mene-ušao u srednju traku rotora te automobil iza mene. Jer kad smo ulazili nije bilo automobila na vidiku. No, u trenutku udarca sam vozio propisanom brzinom koja je ograničena na 50km/h kad me je iz srednje trake dostigao automobil i s namjerom da izađe na jadranski most jednostavno presjekao pravac i pogurao me na jadranski most. Lupio me u moj lijevi prednji blatobran a u njegova desna zadnja vrata. Isti tren smo zvali policiju da napravi očevid,jer sam smatrao i dalje smatram da je prebrzo vozio,te da nije mene lupio udario bi auto iza mene. Ja nisam imao sreće. On je izjavio da se žurio ženi u bolnicu,dobio je taj dan sina. Policija je svakoga posebno odvela na alkotest,ja inače nikad ne pijem,moj je negativan,njegov neznam.Jer je on puhao poslije mene. Nisam vidio njegov alkotest. Napravili su očevid, saznao sam da se vodim kao optuženik nakon što su mi C.O. poslali da nemogu tražiti odšetu za sudar jer se vodim kao krivac. U prosincu sam na tehničkom shvatio da se je on naplatio od mog osiguranja,jer su mi skinuli 40% bonusa,te da je naplačeno 5000kn štete. Imali smo 27.01.2006. glavnu raspravu na prek. sudu u Zg, ja sam izjavio sutkinji da sam na vrijeme ušao u raskršće te da sam vozio propisanoj brzini a da je on vozio ekstremno brzo. Na skici nema tragova kočenja,objasnio sam da se on zaustavio nakon sudara gotovo 80m od mjesta udarca,a ja odmah nakon udarca. Nakon toga je on dao izjavu da je on vozio 40-45km/h i da ima spor i slab automobil i nemože voziti brže?! Automobil,1.4 16V s 70KW/95KS?! Nakon toga je napravljen novi zapisnik te je sutkinja izjavila da će tražiti mišljenje sudskog vještaka... Zanima me da li imam šanse da se izvučem na ovim dokazima ? Da li može biti on proglašen krivim na osnovi brze vožnje ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija