Jump to content

drazen

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je drazen objavio

  1. To što ja to nisam znao i pretpostavio sam da mi registracija istječe kad i osiguranje ne mjenja ništa na stvari. Uputiću prigovor i nadati se barem smanjenja iznosa. Hvala svima! Ažurirano Što je po vama bolje?
  2. Može i to. 1.1.2015. istek važenja prometne dozvole 16.3.2015. istek važenja police osiguranja i tehničkog pregleda 2.3.2015. bliski susret s prometnom policijom 3.3.2015. posjet stanici za tehnički pregled, obavljen tehnički, nova polica (od.16.3.2015), obnova prometne (od3.3.2015 do 16.3.2016). 5.2.2016. uručen prekršajni nalog (kazna 2700 kn) Pozdrav! Ažurirano Hvala na savjetu, malo je neuobičajna situacija. Nemoguće je inače platiti prometnu na manje od 12 mjeseci, što znači da je država naplatila sve do 16.3.2016.
  3. Da, osiguranje je vrijedilo još tri mjeseca kao i tehnički. Znači ne znajući da mi datum na prometnoj nije usklađen sa tehničim i policom osiguranja vozio sam auto još do 10 dana prije tehničkog kada se zbio taj bliski susret s policijom. Sledeći dan sa odmah po savjetu policajca otišao na tehnički uplatio osiguranje i produžio prometnu. Novi datum na prometnog je od tog dana do slijedeće godine onog dana kada normalno istječe i tehnički i osiguranje (12 mjeseci + 10 dana). Osiguranje je isto usklađeno sa datumom prethodnog. Koji je tu pravni lijek i ima li ga? Hvala!
  4. Poštovani, molim za pomoć. Prije dvije godine sam kupio vozilo sa diplomatskim tablicama, prepisao na sebe i uzeo nove tablice i novu prometnu. Nakon 5 mjeseci zaustevljen sam od prometne policije i upozoren da vozim neregistriran auto već 3 mjeseca (osiguranje nije isteklo). Sledeći dan idem na tehnički koji mi je bio obavezan za 15 dana i obavljam i registraciju i tehnički. Upisano mi je važenje prometne od tog datuma do iduće godine ali dva tijedna dulje do datuma isteka osiguranja. Prije par dana mi dolazi kazna na 2700 kn zbog vožnje neregistriranog auta. Koje su mi mogućnosti žalbe. Registracija je bila istekla ali je važio i tehički i osiguranje. Datum osiguranja je bio skraćen neznam iz kojeg razloga do kraja te godine a ne do datuma tehničkog i osiguranja. Plaćeno je za cijelu godinu - navodno je nemoguće platiti produljenje prometne na kraći period. Molim vas savjet. Hvala!
  5. I više nego dovoljno dokaza imam za dokaz suvlasništva ili vlasništva samo trenutno nisam u fin. mogućnosti za dizanje tužbe ili protutužbe pa bih htio iskoristiti već pokrenuti spor za iseljenje i staviti teret u gruntovnici (spriječiti prodaju navedene nekretnine).
  6. Ako itko zna molio bi da mi odgovori? Srdačan pozdrav
  7. Molim vas ako netko zna odgovor zaista mi je hitno. Unaprijed zahvalan
  8. Ljubazno molim ako netko zna da mi odgovori? Protiv mene je pokrenuta tuzba za iseljenje iz kuće u koju sam uložio dio novaca u izgradnju (gruntovno nisam upisan). -Postoji li mogućnost spajanja tuzbe za iseljenje s dokazivanjem prava vlasništva i je li ta odluka isključivo na sudcu? -Postoji li mogućnost upisa spora u gruntovnicu bez dizanja tuzbe za dokaz vlasništva ako bi se postupak dokazivanja prava vlasništva nastavio u postupku (tuzbi) za iseljenje?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija