Jump to content

gitatonka

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je gitatonka objavio

  1. Pozdravljam forumaše, i lijepo molim da mi netko odgovori, dali postoji razlika između doživotnog i dosmrtnog uzdržavanja, i kako je bolje definirati ugovor ?
  2. Pa kaj nema solidarnosti sa purgerom ? Nitko ništ ne komentira, pa to se i vama može dogodit.
  3. Kako nije bilo mjesta na označenom parkiralištu ,parkirao ja na pješačkom nogostupu kao i stotinjak vozila ispred mene i isto toliko iza mene, ali sam jedini ja sa ZG tablicama, nakon pola sata vračam se do vozila a kad tamo za brisačem viori nalog za plaćanje kazne kojjeg je stavio uposlenik parking službe u Zadru, kako samo ja imam istaknut nalog, prošećem ja malo i shvatim da nitko od parkiranih na isti naćin kao ja nema parkirnu kartu istaknutu na vidnom mjestu. I sad mene zanima, sa obzirom na to da sam ja parkirao na nepropisan način na pješačkom nogostupu (neoznačenom parkiralištu), dali je mene trebao kazniti policajac ili djelatnik parkinga? Kaznu u visini od 45,00 kn još nisam platio i dvojim dali da ju platim ili ne? Molim za mišljenje cijenjene forumaše.
  4. Poštovani kolega Esade, zahvalan sam ti na brzom odgovoru, a pojedinosti sam napisao i poslao preko kontakta na tvom webu.
  5. Hrvatski sam branitelj od 1991. god. imam status MVI sa 30% tjelesnog oštećenja. 2005. god. predao sam zahtjev za priznanje statusa RVI odnosno promjenu iz statusa MVI u RVI. 2006.god. dobio sam rješenje kojim se moj zahtjev odbija bez prava na žalbu, ali sa pravom na tužbu upravnom sudu, u roku od 30 dana. Kako sam tankih živaca, i bez novaca potrebnih za odvjetnika, totalno razočaran i u svakodnevnoj borbi za golu egzistenciju svoje obitelji, zanemario sam tužbu to jest nisam je podnio. Nakon razgovora sa nekim pravnicima kojima sam iznio svoju problematiku, shvatio sam da sam tužbu ipak trebao predati. Budući da na ovom forumu ima zaista pametnih i dobronamjernih ljudi, molim vas da mi odgovorite, dali i nakon koliko vremena mogu ponovo predati zahtjev za obnovu postupka ?
  6. Molim savjet za moju prijateljicu koja je zaposlena samohrana majka djeteta, kojem je dijagnosticiran Dawnov sindrom sa 100% invanlidnošću temeljem koje prima invalidninu. Molim forumaše da joj pomognu savjetom o njezinim pravima, jer je loših novčanih primanja i još k tome podstanarka koja plaća punu cijenu vrtića za isto dijete.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija