Jump to content

NeMresBilivit

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://nemresbilivit.bloger.hr
  1. slavonac nisam bas shvatio sto ste zeljeli reci, mozete molim pojasniti?
  2. ne mogu vjerovati da ste nasjeli na pricu vase majke da bivsa zena ima veca prava od vas. to je toliko glupa tvrdnja da ne znam tko u to moze povjerovati. drugo, ukoliko je vasa bivsa zena stvarno toliko losa majka kao sto tvrdite, onda ste izrazito los otac kada ste dozvolili kompromis da zivi kod nje od pon-pet. tako losoj zeni to ne treba dozvoliti, vec se na sudu izboriti za skrb. iz cijelog izlaganja se stice utisak da ste gledali kako sto bolje financijski proci, a dijete vam nije bilo na prvom mjestu. i sad nema drugo do postivati odluku suda i placati alimentaciju.
  3. kada u trudnoci muskarac zeli razvod on j eljudsko smece. kada to isto u trudnoci zeli zena ona je po istom principu ljudsko smece. nema razlike nikakve. a fore tipa ne zelim da prizna dijete niti ista njegovo su cisti fasizam. pa nije dijete vlasnistvo majke. sramotno. ako je i otac takvog ponasanja jadno to dijete.
  4. darko, iskreno, gotovo nikakva! jedina prava sansa za dobiti dijete (ukoliko ga i majka zeli) je uzeti ga sa sobom prilikom razlaza sa suprugom i brinuti u kontinuitetu o njemu. ukoliko je dijete poslije razlaza sa majkom, presuda ce biti u njenu korist. isto tako i ako dodje do promjena o kakvim vi govorite, sanse da ce sud sada promijeniti skrbnistvo u principu ne postoje. to je moguce u slucajevima kada je zaista kriticna situacija, dijete potpuno i vidljivo zanemareno... czss vam je nepotrebna stepenica, osim eventualno forme radi, ukoliko zelite stvarno dobiti skrb, trebate takav zahtjev predati sudu, oni ce ionako traziti ocitovanje centra. ukoliko pak sa centrom nemate posebno dobre veze sanse da oni kazu nesto u vasu korist su slabe. ukoliko pak mislite da je dijete stvarno u losoj atmosferi i da je bivsa supruga zaista problematicnog ponasanja, najizglednije cete uspjeti uz pomoc sudskih vjestaka, trebate traziti od suda da zatrazi sudsko vjestacenje, ali to pak kosta, svakako preko 10000 kuna. eto! ja ovo sve iz iskustva. dobih nakon vjestacenja dvije kceri i sina na skrb, unatoc naporima bivse zene, inace uciteljice i czss-a da me proglase opasnim, ludim, silovateljem, pedofilom i tko zna cime sve ne... pozdrav!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija