Jump to content

irica

Korisnik
  • Broj objava

    25
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. I ja bi se pridružila molbama za materijalima vezanim za novi zkp.Hvala.E-mail: ira.badurina.tomic@gmail.com
  2. Kolega Magiur!Imala sam nekih problema sa mailom tako da materijale nisam primila.Otvorila sam novi mail pa bi vas zamolila ako mi mozete materijale jos jedanput poslati na adresu: ira.badurina.tomic@gmail.com Jos jedanput se zahvaljujem... ))
  3. I ja se pridružujem molbi za materijalima za pravosudni...Unaprijed veliko hvala!!!!! Adresa: ira@pravri.hr
  4. magiur ....i ja bi ti bila jako zahvalna )) ako bi i meni poslao materijale na mail: ira@pravri.hr Unaprijed HVALA!!!!
  5. I ja se pridružujem zahvalama na savjetima.Nama koji tek počinjemo učiti vrlo su bitni vaši savjeti da se uspijemo nekako organizirati i krenuti...a toliko je toga...H V A L A!
  6. Draga kolegice Zelenooka! Kao prvo ČESTITKE NA POLOŽENOM ISPITU!!! Počinjem tek učiti pa bih te zamolila da mi kažeš sta si iz čeka učila, i možda savjet od kuda da počnem .Unaprijed VELIKO HVALA!!!!!
  7. Poppy, nadam se da je to sto si napisala točno )) sto se tiče onih 150 sati ...Ja sam stekla uvjete jos u travnju 2009.ali tek cu sada poceti spremati ispit...
  8. Pozdrav svima! Imam jedno pitanje.Pripremam se za početak učenja pa me zanima da li me netko može posavjetovati i reći mi od kuda da krenem s učenjem ...
  9. Za djetelinu: Bila bih ti zahvalna da mi pitanja i odgovore pošalješ na e-mail: ira@pravri.hr Thanks!!!
  10. TOZO, držim fige...Ali sigurno će sve biti ok
  11. Kupila sam u Narodnim Novinama u Puli zadnji primjerak.Znači, imala sam sreće )) Probaj nazvati koje NN. Pa neka ti pošalju.
  12. Hvala "oblivion"na odgovoru!Knjiga kupljena! Da li mi mozda netko može poslati na Zakon o naknadi za imovinu oduzetu za vrijeme kom.vladavine...pročišćeni tekst Moj e-mail je : ira@pravri.hr HVALA!!!
  13. Da li mi netko može dati savjet...Učiti iz knjige Vedriš-Klarić ili iz skripti na koje sam naišla tu na Legalisu i čine mi se ok.???Pliz pomozite! Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija