Jump to content

kristijankodric

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav svim ljudima dobre volje koji svoje stručno znanje i iskustvo daju bez da traže išta... Ovako... zanima me registracija imena, odnosno naziva poduzeća? Koje uvjete mora zadovoljiti? Mogu li nazvati poduzeće "la torteria" ili koje su mogučnosti da upotrijebim ovo ime? Unaprijed hvala na odgovorima...
  2. E ovako...supruga i ja imamo dijete staro godinu i 6 mjeseci, i supruga radi kao zamjena na određeno vrijeme u jednoj državnoj firmi.Radi od 01.04.2009, znaci cca 5 mjeseci- te nas sad zanima koliko vremena mora proći da bi dobila punu naknadu plaće ukoliko bi zatrudnjela, i naravno otišla na bolovanje (cuvanje trudnoce) jer je posao koji radi iznimno fizički naporan? Unaprijed sam zahvalan za sve odgovore!
  3. Supruga je rodila ove godine i bila zaposlena kod poslodavca na određeno i dobivala porodiljsku naknadu u visini plaće prvih 6 mj, a sada je 2500 kn koliko je zakonski max. Naravno ugovor joj nije produžio a planiramo drugo dijete odmah, pa nas zanima, s obzirom da sada nije prijavljena kako to ide s porodiljskim sada?Prva trudnoća je bila rizična pa je pretpostavka da će i druga biti(rekao doktor) Znači koliko će dobivati ako ode s porodiljskog odmah na čuvanje trudnoće? Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija