Jump to content

GrandMaster

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem svim forumašima na odgovorima. Puno ste mi pomogli.
  2. Pozdrav svim Forumašima! Zanima me da li ja kao vojni umirovljenik mogu biti zaposlen na ugovor o djelu kao prodavač i sastavljač nakita u trgovačkom društvu. Ovo mi je hitno jer imam ponudu. Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
  3. Poštovani, vlasnik sam poduzeća koje radi samo sezonski. Kako nisam radio već dvije godine nisam podnosio nikakva izvješća poreznoj upravi. Knjigovođa mi je rekao da je to prekršaj. E sada... Ako prodam svoje poduzeće nekome drugom da li ta osoba koja kupi to poduzeće odgovara za moj prekršaj ili ne, vrlo mi je važno!!
  4. Prije 3 godine ušao sam u suinvestitorski odnos sa ljudima koji se bave građevinom na način da sam dao svoju zemlju za stan i uredski prostor. Prije godinu dana ( početkom 4.mjeseca 2007. godine) prodao sam uredski prostor koji još nije bio ni u fazi gradnje (samo temelji) jednome od njih. Oni su platili porez od 5% i pdv. Da li sam ja kao vlasnik toga zemljišta i investitor dužan platiti porez na dohodak? Molim vas da mi netko odgovori ako je moguće. S poštovanjem. PS. To je prva nekretnina koju sam prodao u životu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija