Jump to content

tashana

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala na savjetu,pa već neznamo kako bi izašli na kraj s njim! on se bacio u obilazak susjedstva da mu budu svjedoci,neznam kakvi i u vezi čega jer nitko nije bio nazočan što se tiče ovih dvaju događaja,nitko nije pristao.kažu mi ljudi da je bio ko sumanut,da će sredit on nas...al neće nitko to reći na sudu!neće se zamjerat da se nebi i na njih okomio...svako gleda svoja posla...
  2. bila sam vani sa svojom bebom i igrala se,otišla je po loptu i kad sam je ja zvala da dođe k meni uključio se i susjed:odi na ccccc,ooodi na...ko dok zoveš kakvu životinju!!!otišla sam u kuću da izbjegnem kakvu goru neugodnost.za par dana dolazim kući,izađem iz auta i naravno susjed je ponovo u akciji!dovikuje mi kurvo!!!da ne duljim tužila sam ga i na ročištu me dočeka lijepo iznenađenje,protutužba! susjed je 1. svjedočio i sve što on radi,provocira,dobacuje i još kojekakve gadosti kaže da mi radimo njemu!!!ima i lažne svjedoke!traži odštetu i zatvorsku kaznu za mene!?!
  3. baka ima 79 god,a ponaša se ko razmaženo derište,uvijek je bila onak,samoljubiva,al sad je stvarno pretjerala!neće se javit na tel.kad smo bili kod nje nije htjela pričat s nama!!! ja sam operirala kralježnicu i imam bebu 20mj i nisam u stanju stalno letit k njoj,tata vozi kamion,to sve govori... dal postoji kakva opcija da joj netko bude skrbnik?
  4. pozzz,imamo problema sa bakom(tatina mama),baka je u domu na svoje inzistiranje,prije toga smo suprug i ja živjeli s njom skoro 3god i ona je navikla da skačemo svi oko nje.sad je posjećujemo bar jednom tjedno,a ona priča po domu kak uopće ne dolazimo!!!totalno je senilna a opet ovak u razgovoru lucidna,uglavnom,k njoj dolazi jedna mlada gospođa i mota je oko malog prsta.naime mi u centru grada imamo kuću u kojoj je ona 3/4 vl.a tata 1/4.kako se zaštititi da ne ostanemo bez kuće?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija