Jump to content

Zita00

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Zita00 objavio

  1. Prvo loša vijest-pala zup. Sama sam si kriva, svega mi je bilo dosta, nisam se dovoljno trudila, brkala osnovne pojmove...zablokirala, ali pošto sam pravnica, nije mi mogao preći preko nekih stvari i bacio me. Ali dobro, za mjesec dana ponovo! Ovo ostalo bilo super! Ispitivači jako dobri i susretljivi, dosta pomažu...nije to kao na faksu. Nemojte se prestrašit, kao ja. Znam da je to sad lako govorit,mislim kad je sve gotovo(dobro nije baš sve ), ali stvarno ljudi, ako ste išta učili biti će dobro! Ja sam radila nekih mjesec dana, uglavnom po skripti, ali sam uz to malo kombinirala i knjigu. Sretno svima i ako kkome treba skripta, javite mi se na mail!
  2. Dakle,pianje za one koji su polagali dsi-koja područja zakona o radu najčešće ispituju?
  3. Hvala ti! A daj mi još samo reci koja je to nova skripta? I ako ju imaš, molim te pošaljimi na mail.
  4. Dakle, koliko dugo vam je trebalo za spremanje samog ispita i da li je skripta dovoljna? Priavu sam poslala prije 10 ak dana, još ne znam kad će mi ispit biti, a ugovor mi istječe 07.04. Nešto malo čitam, ali hvata me panika da neću imati vremena.
  5. Manuela, nešto ti nije u redu s mail adresom, šaljem ti skiptu, ali mi se vraća porukavda ti ju ne može isporučit. Imaš drugu mail adresu?
  6. Evo još jedne koja moli neku dobru dušu da joj pošalje najnoviju skriptu za DSI na mail Zita00@net.hr Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija